Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért vonzódnak a saját...

Miért vonzódnak a saját gyerekükkel egykorú lányokhoz az apák?!

Figyelt kérdés

Megdöbbentően gyakori jelenség.

Nekem eszembe nem jutna a 19 éves fiammal egykorú vagy nála csak pár èvvel idősebb fiatalokra "úgy" tekinteni.

Napi szinten találkozom ilyesmivel és nem tudom hova tenni.

Egyik diákom mesélte, hogy az édesapja egy nála 2 évvel fiatalabb lánnyal játszott online és hogy ugyanezt a lányt beszélte ki aplári módon a barátjával az apuka. Orvos a kedves papa...nem csak a putris rétegnél van ilyen.

Vagy emlékszem, amikor még fiatalon egy cukrászdában dolgoztam, a betérő vendék egy odaszokott férfi volt, családos. A nálam kb 1-2 évvel idősebb lánya várta a kocsiban. És elkezdett velem szemtelenkedni.

Egyik kollegámnak 4 gyereke van, az idősebb lánya 26.

A kislány-arcú, saját gyerekével egykorú Palvin Barbara után csorgatta a nyálát elég látványosan. Hogy szívesen meghúzná meg ilyenek.

Csak egy kevés a milliò példából.

Ez valami génhiba a férfiaknál? Ezért van, hogy a pedofilok 90%-a férfi? Nekik a kislányok is tetszenek és felizgulnak még saját gyerekükkel egykorù lànyokra is? Ezért volt alap a régebbi korokban, hogy 14-16 èves gyerekekkel házasodtak?

Őszintén nem értem.

2020. okt. 31. 11:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
20%
Nincs szégyenérzet, egyszerűen csinosak, ennivalóak, fiatalok és kívánatosak. Ennyi. 47F
2020. okt. 31. 12:37
 12/23 A kérdező kommentje:

Ez a Palvin Barbis eset meglehetősen kiábrándító volt számomra...olyan munkatàrsamról van szó, akire tisztelettel néztem. Sokat segített rászoruló embereken/állatokon.

A lánya majdhogynem olyan arccal rendelkezik, mint az említett, fiatal model. Még reklámozta is, hogy milyen büszke a szép, fiatal nő lányára.

Aztán ezt látom, hogy így meg úgy meg__ná a kis r__ancot...egy olyan lányt aki egyidős a sajátjával...

És rengeteg ilyen van.

Foglalkozásokon hallottam olyat is, hogy a 17 éves làny nagyon sérelmezte hogy a buszsofőr apja folyton flörtöl tizenéves lànyokkal ès büszkén elmeséli otthon meg ilyenek.

2020. okt. 31. 12:39
 13/23 anonim ***** válasza:
88%
Nem is azzal van a gond, ha tetszik neki, hanem, hogy nem veszik észre, ha már túllépi a szexuális zaklatás határait, esetleg még viccesnek is tartja.
2020. okt. 31. 13:03
 14/23 anonim ***** válasza:
38%
Az ember (akár nő, akár férfi) állat. Elnézést kérek az àllatoktól.
2020. okt. 31. 18:20
 15/23 anonim ***** válasza:
82%
Pontosan, belul mind allatok vagyunk, csak ezt az enunket elnyomjuk es civilizalodunk, hogy funkcionalis tarsadalmat hozhassunk letre. De amit elnyomjnk, az mindig a felszinre kerul egy ido utan, meglehetosen erdekes "formaban". En 20 eves vagyok, de nem zavarna, ha egy ertelmes 45-50 eves csapna nekem a szelet. A baj akkor van, ha csak sz.xre kellenek a fiatal lanyok, vagy szorakozasra. De ha tenyleg szerelem lenne a ket fel kozott, esetleg kesobb csaladalapitas, szerintem semmi elitelendo nincs benne. De sajnos ez a ritkabb.
2020. okt. 31. 19:04
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen papáknál kiváncsi lennék mit szólnának hozzá ha a saját lányukat behálózná a kiszemeltjük apja 😂 Végülis akkor kvittek lennének 😂😂 Gondolom az annyira már nem tetszene nekik.
2020. nov. 1. 13:00
 17/23 anonim ***** válasza:
91%
Ismerősömnél hasonló sztori volt. A huszon egy-két éves csaj összejött egy 70 évessel. A csaj amúgy nem nézett ki soha gold diggernek ezért volt meglepő az egész. Az öreg családját szétverte, a felesége idegösszeroppanást is kapott mikor megtudta. A csaj házasodni akart meg gyereket de értelemszerűen az öreg nem akart elválni. Így a csaj keresett magának egy másik 70 évest akivel felcsináltatta és el is vetette magát. Aztán az első öreggel csalta egy ideig a második öreget a második öreg tudta nélkül.
2020. nov. 1. 13:07
 18/23 anonim ***** válasza:
jézusom. és miből tellett ennyi viagrára..?
2020. nov. 1. 16:18
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mi a titka az öregnek, de a csajnak már durva papakomplexusa lehet 😃 A gyerek is már megvan neki, egyenlőre nem látszik hogy lenne betegsége.

Egyszer az első öreg meglátogatta a csajt a koleszban és mindenki el volt ájulva, hogy milyen aranyos hogy a csaj papája bejött őt meglátogatni, mire a csaj felháborodottan megjegyezte hogy ő nem a papája hanem a párja 😂

2020. nov. 1. 16:35
 20/23 anonim ***** válasza:

#19 van egy ilyen volt osztálytársam. 19 éves. Neki nagyon sok traumája volt. Az apja egy agresszív állat az anyja idióta a bátyja azért ül börtönben mert szexuálisan zaklatta a 4 éves lányát a gyerek anyjával együtt (ő is ül).

Higgyétek el! Az ilyen apakomplexusos csajoknál vannak gondok bőven!

2020. nov. 1. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!