Miért vonzódnak a saját gyerekükkel egykorú lányokhoz az apák?!
Megdöbbentően gyakori jelenség.
Nekem eszembe nem jutna a 19 éves fiammal egykorú vagy nála csak pár èvvel idősebb fiatalokra "úgy" tekinteni.
Napi szinten találkozom ilyesmivel és nem tudom hova tenni.
Egyik diákom mesélte, hogy az édesapja egy nála 2 évvel fiatalabb lánnyal játszott online és hogy ugyanezt a lányt beszélte ki aplári módon a barátjával az apuka. Orvos a kedves papa...nem csak a putris rétegnél van ilyen.
Vagy emlékszem, amikor még fiatalon egy cukrászdában dolgoztam, a betérő vendék egy odaszokott férfi volt, családos. A nálam kb 1-2 évvel idősebb lánya várta a kocsiban. És elkezdett velem szemtelenkedni.
Egyik kollegámnak 4 gyereke van, az idősebb lánya 26.
A kislány-arcú, saját gyerekével egykorú Palvin Barbara után csorgatta a nyálát elég látványosan. Hogy szívesen meghúzná meg ilyenek.
Csak egy kevés a milliò példából.
Ez valami génhiba a férfiaknál? Ezért van, hogy a pedofilok 90%-a férfi? Nekik a kislányok is tetszenek és felizgulnak még saját gyerekükkel egykorù lànyokra is? Ezért volt alap a régebbi korokban, hogy 14-16 èves gyerekekkel házasodtak?
Őszintén nem értem.
Nem génhiba, épp ellenkezőleg. A hímnek a fiatal, egészséges nőstényt kell megtermékenyítenie, mert az nagyobb valószínűséggel hoz világra egészséges utódot.
Ami az embereket illeti, mi nem érthető azon, hogy az ember szívesebben csorgatja a nyálát egy feszes testű fiatal nőre, mint egy trampli 40-esre. (Természetesen vannak nagyon vonzó 40-esek is, félreértés ne essék!) A pedofília szónak nézz utána, mert nem vagy tisztában a jelentésével!
Először is, 20 év körüli lányokra izgulni nem pedofília. 16-ra sem, akárhány éves is a férfi.
Miért vonzódunk egy gyönyörű fiatal lányhoz? Miért ne? Hogy lehet nem?
De nyugi, ez nem egy kellemes dolog. Nekem legalábbis. 40 vagyok, és nem bírom feldolgozni, hogy már nem tehetek semmit, nincs már keresnivalóm a 20 éves bombázóknál.
Ráadásul szerelmes vagyok egy 21 évesbe. Semmi lépést nem tettem, nem is fogok, nincs értelme, neki én csak egy öregember vagyok. Szóval mondom, bűnhődünk mi a mocskos fantáziánk miatt.
Ez ugyan úgy igaz nőkre is csak náluk nem annyira feltűnő.
Estire járok ezért nappal dolgozom és dolgoztam olyan helyen, ahol szinte csak 40-60 közöttiek dolgoznak főleg nők.
18 vagyok és úgy hidd el, hogy nem egy alkalom volt, hogy korom béli srácokról mutogattak képeket egymásnak (általában barátnőik fia, unokaöccse stb) és arról beszéltek, hogy.....hát miket csinálnának vele. Én meg csak röhögtem magam rajtuk xd.
Szóval unblokk az idős korosztályra sokszor jellemző, hogy fiatalabbak kellenek nekik.
A pedofílt nyílván nem a 20 év feletti lányok iránti vonzòdásra èrtettem, habár megjegyezném, 25-26 éves korig ők még nagyonis gyerekek szellemileg.
Engem csak az döbbent meg, hogy még olyanok is űzik ezt, akiknek vannak gyerekeik, lányaik, akik abban a korosztàlyba tartoznak, akikre élvezkedik az apuka.
Az ember azt hinné, ennek van egy kis visszatartó ereje, egy kis szégyenérzet, hogy azért a kislànyommal/nagylányommal egykorúra vagy annál fiatalabbra talán mégsem kéne kiverni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!