Miért van manapság annyi mamahoteles?
66# Fúj. De most komolyan.
Az a baj, hogy én is ismerek ilyen családot. Szülők földszinten, a két gyerek (az egyik a párjával) fenn, albérlet a ház. Szerintem 2 napot bírnék ki így, ők meg ezt imádják. Felnőtt emberek, akik max csak s*arás közben vannak egyedül, nem terveznek sehova, semmire. Én meg albérletben élek a barátommal, és örülök hogy az egyetlen dolog ami otthon vár az a macska. Meg délután a barátom mikor haza ér persze. :D
"Ha nekik így jó, és mindenki(!) jól érzi magát így, akkor problem?"
Nem probléma, csak undorít. :) Főleg ha 30-hoz közeledve még mindig gyerek számba tartanak. Mert hogy a szüleid házában te sosem fogsz 100%-ig önálló lenniés, sosem lesz 100-ig minden olyan mint amilyennek te akarod. Én ezt már 18 évesen sem viseltem el, mikor anyámnak azt mondtam hogy ültetek új virágokat a kertbe, mert nekem így nem tetszik, mire ő "az ÉN kertemhez biztos, hogy nem nyúlsz hozzá". Nem hogy 20-25-30 évesen is egy olyan fotelt bámuljak például a nappaliban amitől rosszul vagyok.
Vannak olyan emberek akiknek a kompromisszum az életük, és vannak olyanak mint én, akik önállóak és függetlenek akarnak lenni az életben. :)
Helyette a gyerekszobában él még 40 éves korában is.
Lefialni az állatok szoktak, nem figyeltél biológia órán.
Egyszerűen életképtelenek vagytok, megy a sírás, hogy nincs pénz elköltözni, igazából meg nagy gyerekek vagytok, akik képtelenek leszakadni anyuciról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!