Kit választanátok a párotok vagy a gyereketek?
A feleségedet megértem, nem akar cirkuszban élni. Ha elhagy, egyébként sem lesz annyi pénzed sem, hogy látogasd a gyereket. Akkor mi a kérdés, mert annak alapján, amit leírtál, nem igazán van választási lehetőséged.
Az nem opció, hogy a gyerekkel online beszélj webkamerával? Miért kellene rögtön találkozni? Ha az eddigiek alapján egyértelmű hogy az nem opció, hogy az életed része legyen, mert elmebeteg az exed és mindent szabotál (végülis, te választottad és csináltál neki gyereket, téged is minősít), én biztosan nem ugrálnék a kénye-kedve szerint, mert egy hónap múlva lehet, megint meggondolja magát.
"Most ő arra hivatkozik, hogy a gyerek látni akar, holott fél éve még az volt hogy bárki összetalálkozott velük azt mondta nekik a kislány, hogy nem kíváncsi rám"
N3zd, egy gyerek kb naponta változtatja a véleményét mindenről, úgyhogy simán lehet, hogy tényleg látni akar.
Nehez kérdés amúgy, mert az ex ezek szerint kb bármikor meggondolhatja magát és dönthet úgy, hogy egyem lathatod a gyereked. Megértem a feleségedet is, mi a problémája a helyzettel. De: soha, senkit nem szabad választás elé állítani. Akiben ez megfogalmazódik, azt az embert bizony ott kell hagyni, mert egomanias, a budos életben nem fogja más ember erdekelni rajta kívül.
Esélyes, hogy feleség és gy3rek nélkül fog ez a történet végződni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!