Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért hiszi azt anyukám, hogy...

Miért hiszi azt anyukám, hogy 3 nap hiányzástól már megbukok?

Figyelt kérdés

Folyton azt mondja, hogy "ha nem érzed magad jól nyugodtan maradj otthon"

Én meg vagy 10x elutasítom mondván, hogy áhh bemegyek holnap, mindn okés jól vagyok.

Aztán este felé már taknyos is vagyok, nem csak a torkom fáj, tuti felfáztam.

Anyám mégegyszer megkérdezi, hogy biztos nem maradsz otthon?

Én belementem, mondtam, hogy háát de. (szipogva, bedugult orral) szerintem igen.

Másnap meg már délelőtt kizavar (betegen!!!) az ágyból, hogy nyomás tanulni, kérd el a leckéket, mert ki fogsz bukni, ki fogsz esni a többiektől, el fogsz maradni.

De anya 3. óra van. majd délután kérem el a leckét. Miért kell már most ennyire ráizgulni?

De tovább erőlködött.

Írtam a csoportba. Ofő egyből írt vissza, hogy várjak már, hát még van 4 óránk, majd délután. Na tessék.

Beteg voltam. szédültem, bedugult orral, hulla fáradt voltam, mert nyitott szájjal aludtam. FÁjt a fejem. Tudjátok milyen rossz volt, hogy kizavarnak betegen az ágyból délelőtt?

Másnap reggel 8-kor: anyám bemasírozik a szobámba és mondja: Megengedtem, hogy otthon maradj, de az nem azt jelenti, hogy egész nap lustálkodhatsz!

Én, szájon át lélegezve lihegtem lázasan, hogy anya. kérlek. hagyjál. békén.

És megsértődött.

Délután újból bejött, és idegesen pattogott megint, hogy semmit sem tanulok.

Én meg nézek rá, kérdezem, hogy mivan? egész eddig tanultam! Mi bajod van?

aznap lement a lázam, háziorvos még nem is tudott róla, délután akartam volna neki szólni pedig.

3. napon anyám dettó ugyanez, én meg egyre jobban, már csak a napi 2 csomag zsepi maradt.

4. napon már mentem suliba, bár még mindig dőlt a taknyom.

Érdekes minden leckém be volt pótolva (nem is értem hogyan lehet elmaradni. Aznap megcsináltam mindet amikor feladták) és még tanultam is. azon a 4. napon 4-esre feleltem töriből.

Mi baja volt anyámnak? Valakinek volt hasonló tapasztalata?

2020. okt. 23. 20:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Ti egyébként tudtok szöveget értelmezni?? :D

"aznap lement a lázam, háziorvos még nem is tudott róla, délután akartam volna neki szólni pedig."

Nem csak sima orrdugulása volt...

2020. okt. 24. 18:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Full agyatlanság a részéről. Nálunk volt aki vagy három hétnyit hiányzott és mégis 4es volt mindenből.
2020. okt. 24. 19:22
 13/14 anonim ***** válasza:
9-es vagyok, 32 éves, szóval nem tini. :) De szerintem is eltúlozta anyud, egy higgadt beszélgetést megejtenék vele, hátha elgondolkodik ő is miért csinálja ezt.
2020. okt. 24. 19:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Amikor a tanár hívta fel, hogy csókolom anyuka, haza kéne vinni a gyerkőcöt, mert lázas és minden más gyereket összefertőz, akkor puffogva hazavitt, hogy biztos színészkedtem valamit és nyafogtam :D Amúgy nem érdekelte őket, menjél iskolába, ez az egy dolgod van. Mondanom sem kell, hogy nincs jó kapcsolatom a szüleimmel, ügye? :)

Meg a 38fokot mutat a hőmérő: MIBŐL ÍRTOK MA DOLGOZATOT?

Fúúúú....

2020. nov. 2. 22:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!