Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy vegyem rá anyámat, hogy...

Hogy vegyem rá anyámat, hogy ne vegyen 200k-ért telefont magának?

Figyelt kérdés
Nem hiszem el amit csinál..kb 2 éve vett egy egy samsungot, de most beleszeretett valami iphoneba amit meg akar magának venni. Nem ezzel van a gondom, hanem, hogy csak telefonálásra használja konkrétan, ki se akar rajta semmi mást próbálni ezért nem értem, hogy akkor miért vesz ennyiért telefont mikor nem állunk olyan jól anyagilag :/ Kérdeztem hogy miért pont azt szeretné de csak azt mondta hogy mert neki az tetszik... fűteni meg alig fűtünk mert drága, de telefonra van pénz
2020. okt. 22. 19:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
24%
A fizetés papírom kinek a neve van?
2020. okt. 23. 06:19
 22/33 anonim ***** válasza:
79%
#19, a gyerek menjen dolgozni, hogy legyen fűtés?
2020. okt. 23. 07:47
 23/33 anonim ***** válasza:
26%
21, a fizetési papír is fontos, de a gyárak anyakönyvi kivonatában ki szerep az "anyja neve" rovatban?
2020. okt. 23. 07:49
 24/33 anonim ***** válasza:
89%

Apósom nemrég új okostelefont akart venni. Internetet nem használ, sőt még sms-t írni sem tud. A férjem simán mondta az apjának, hogy felesleges neki ilyen telefon, úgysem használja ki, és sokkal olcsóbban is vehetne olyat, ami teljesen megfelel neki. De a hangnemet úgy képzeld el, hogy ezt nem kioktatóan vagy lehülyézően mondta, hanem egy teljesen normális véleménycsere, hétköznapi beszélgetés volt. Mintha egy barátjával dumálná meg a telefonvásárlást. Azért apósom megvette a telefont.

Ennyit tudsz te is tenni, beszélgethetsz, elmondhatod a véleményed, hátha megfontolásra érdemesnek érzi, de nem erősködhetsz. Ahogy anyádtól is elvárható lesz ugyanez a te majdani kereseteddel és vásárlásaiddal kapcsolatban. Sajnálatos, hogy rosszul kezeli a pénzt, és neked, a tőle függő gyerekének hátrányt okoz vele, de nem fogod tudni megváltoztatni. Ebből tényleg csak azzal szabadulhatsz, ha a saját lábadra állsz. Attól még nem kell titkolnod előtte, hogy felesleges vételnek tartod azt a mobilt, csak vigyázz a hangnemmel.

2020. okt. 23. 08:38
 25/33 anonim ***** válasza:
94%

Ez akkor sem normális,hogy nincs fűtés! És nem is mellékes xd!

Hány éves vagy kérdező? 16 alatt?

Szerintem gyűjts pénzt és mihamarabb költözz!

2020. okt. 23. 08:43
 26/33 anonim ***** válasza:
18%

#17, mégis kinek a kárára?

Nekem csak négy van, de mindegyik lépoénkidta már a fejemet, hogy de marha vagyok.

Velük vesződök, nem lettem akadémikus se D szuzukiban tolom merci helyett.

Sokan szeretik őket, iskolában, sportegyesületbrn, zenekarban, még az egyéb haverjaik.

Nem érzem bűnösnek magam.

2020. okt. 23. 08:49
 27/33 anonim ***** válasza:
75%
Hány éves vagy?
2020. okt. 23. 11:09
 28/33 anonim ***** válasza:
20%
Figyelj lányom már elmondtam hogy nekem kell ez a telo hogy felvágjak a kollégáimnak szóval nem tudsz róla lebeszélni... egyébként epp most rendeltem meg szóval rábasztááál
2020. okt. 23. 12:12
 29/33 anonim ***** válasza:
38%
Komolyan emberek..fűtenek..19 fok van a lakásban. M havi nettó 800 ezret keresünk mégsincs bent melegebb, mert felesleges. Érdekes amúgy,ha a kérdés arról szólna hogy a kérdező anyja szól bele, a kérdező mire költse a diákmunkás bérét, egyből lihegnétek hogy ő dolgozott meg érte, arra költse amire akarja...de a kérdező csak hisztizni tud.
2020. okt. 23. 12:14
 30/33 anonim ***** válasza:
22%
Berki Krisztián is megmondta, hogy 19.5 fok a legjobb
2020. okt. 23. 12:15
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!