Hogy vegyem rá anyámat, hogy ne vegyen 200k-ért telefont magának?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el amit csinál..kb 2 éve vett egy egy samsungot, de most beleszeretett valami iphoneba amit meg akar magának venni. Nem ezzel van a gondom, hanem, hogy csak telefonálásra használja konkrétan, ki se akar rajta semmi mást próbálni ezért nem értem, hogy akkor miért vesz ennyiért telefont mikor nem állunk olyan jól anyagilag :/ Kérdeztem hogy miért pont azt szeretné de csak azt mondta hogy mert neki az tetszik... fűteni meg alig fűtünk mert drága, de telefonra van pénz2020. okt. 22. 19:01
1/33 anonim válasza:
Te keresed meg a pénzt, vagy ő?
Innentől már tudod a választ...
2/33 anonim válasza:
Szokásos esti kamukamukérdés.
Egyébként a saját pénzét arra költi amire akarja.
4/33 anonim válasza:
Úgy hogy vedd meg neki te aztán akkor nem fogja megvenni lol
5/33 A kérdező kommentje:
Bárcsak kamu lenne. Tisztában vagyok vele, hogy az ő pénze, csak annyira bánt a dolog, hogy én meg nem merek tőle kérni semmit, mert megkapom, hogy nincs pénzünk. Csak segítséget szerettem volna kérni, hogy esetleg hogy hozzam fel neki a témát :/
2020. okt. 22. 19:17
6/33 anonim válasza:
menj el dolgozni, és vegyél magadnak is ilyet! :)
7/33 anonim válasza:
"fűteni meg alig fűtünk mert drága, de telefonra van pénz"
Most akkor mi a kérdés??
Nem fűtötök?
8/33 anonim válasza:
Nem biztos hogy kamukérdés! Sajnos egyre több az ilyen felnőtt, szülői státuszban lévő ember, akiknek lehet hogy zabálniuk sincs mit, meg az albérletet is alig tudják fizetni, de legújabb Ájfón félmillióért az van anyukának. (meg műköröm, meg tetkó) Én is ismerek ilyet.
9/33 A kérdező kommentje:
De, csak ez jutott eszembe példának. 19 fokig fűtünk utána lekapcsoljuk de ez mellékes xd Csak nem tudom hogy kéne felhoznom neki a témát, hogy felesleges ilyen drága telefont vennie mert nem használja ki, azt a pénzt félre tehetnénk másra. Dolgozni még nem tudok a korom miatt, de majd nyilván fogok én is :)
2020. okt. 22. 19:32
10/33 anonim válasza:
Feleségem is annyiért vett telefont , anyja is apja is és a feleségem még sms-t tud írni de apja és anyja azt se.
Ez normális viselkedés
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!