Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy béküljek ki...

Szerintetek hogy béküljek ki apával azután hogy elfelejtette a születésnapom?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt volt a 16. szülinapom, és egész nap vártam hogy felhívjon és felköszöntsön (külön laknak a szüleim) és este már megemlítettem anyának hogy még mindig nem hívott, ezért felhívta és a telefonba apa annyit kérdezett hogy “ma 19.-e van?” Nagyon rosszul esett a dolog és azóta nem beszéltem vele. Nyilván nem akarok haragudni rá örökké, de elég jó a kapcsolatunk egyébként és nagyon durván rosszul éreztem magam emiatt mert előtte beszéltem is vele aznap. Nyilván próbált bocsánatot kérni minden nap de nem akartam vele beszélni eddig. Hogy ne haragudjak rá ez után?

2020. okt. 21. 23:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
0%
#6 teljesen egyetértek
2020. okt. 23. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!