Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogy béküljek ki...

Szerintetek hogy béküljek ki apával azután hogy elfelejtette a születésnapom?

Figyelt kérdés
Tegnap előtt volt a 16. szülinapom, és egész nap vártam hogy felhívjon és felköszöntsön (külön laknak a szüleim) és este már megemlítettem anyának hogy még mindig nem hívott, ezért felhívta és a telefonba apa annyit kérdezett hogy “ma 19.-e van?” Nagyon rosszul esett a dolog és azóta nem beszéltem vele. Nyilván nem akarok haragudni rá örökké, de elég jó a kapcsolatunk egyébként és nagyon durván rosszul éreztem magam emiatt mert előtte beszéltem is vele aznap. Nyilván próbált bocsánatot kérni minden nap de nem akartam vele beszélni eddig. Hogy ne haragudjak rá ez után?

2020. okt. 21. 23:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
8%

Na Kérdező, itt vannak a Szürkék.

Akiknek egyik nap pont olyan, mint a másik, és nevetségesnek tartják, ha a tizenhatodik szülinapodat kicsit nem úgy várod, mintha a 116. volna.

Hát na. Így is lehet, légyszi kérj elnézést, amiért te még nem felejtetted el a sajátodat (tízéves korod után már ciki észben tartani, esetleg kellemesen meglepődni illik, ha valakinek eszébe jut, 20 után pironkodni is), és soha de soha ne várj el olyat, hogy bárkinek is eszébe jusson. Milyen önző dolog már.

Érzéseket felvállalni, nyíltan kommunikálni, hogy megbántott valaki?? Hova gondolsz, még tisztázódna, aztán a végén nyíltan lehetne dumálni olykor kínos dolgokról is, ilyet itt nem illik, itt sunnyogni kell, megbántódni, majd bűntudatot érezni, és passzív-agresszívkodni.

Na tanuld meg szépen, a 17. előtt kikérdezem 😎

2020. okt. 22. 08:24
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Azonnal szakíts meg minden kapcsolatot !
2020. okt. 22. 12:04
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, van az úgy, hogy a napi gondok mellett az ember naptárra se néz és azt se tudja hanyadika van. Lehet még az övét is elfelejtette volna.

Aztán majd jön az a kor, amikor sírni fogsz, ha felköszöntenek, mert csak a koroddal keserítenek :D

2020. okt. 22. 15:28
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
A saját bármilyen napomat simán elfelejtem. A gyerekét soha. Van, aki csak bólogat apukához, hogy van ilyen, én pedig megdöbbenek, hogy 'komolyan...??' Pedig szülő vagyok, napi gondokkal, több állással, társ nélkül - és mégse értem.
2020. okt. 22. 15:36
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

14, igen, tudjuk hogy te tökéletes vagy, ezt már kifejtetted feljebb, de attól még tény hogy a férfiak nem jók a dátumokban. Vannak tipikus férfi és tipikus női dilik, mindenki tisztában van vele hogy ez jellemző a férfiak nagyrészére. A tények ellen pedig felesleges vitába szállni.

Amit viszont nem látsz át, hogy ezekkel az önfényező hozzászólásokkal arra ösztökélsz egy tizenéves gyereket hogy forduljon el az apjától - akivel amúgy jó a kapcsolata - egy apróság miatt.

2020. okt. 22. 15:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez az utolsó, hergeld még szegény kislányt, hátha azzal javul valami... 🤦‍♂️
2020. okt. 22. 15:44
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
-- ez a 14-nek szólt --
2020. okt. 22. 15:51
 18/21 anonim ***** válasza:
39%

A felnőtteknek sok a gondjuk, te is megtapasztalod majd, különösen ha lesz egy olyan kétbites férjed, mint a buksisimiző utratoleráns néniknek fentebb. És akkor majd te felejtesz el mindent, mert Mr. Kétbit helyett is te tarthatsz észben mindent is, de ez neked nagyon jó lesz, majd meglátod.

Na nénikék. Azt is leírtam ám, hogy a kislány igenis jogosan morcos DE adjon lehetőséget az apjának arra, hogy megbeszéljék.

Tudom, 10+ hozzászólás fölött bonyi ám nem csak a pirosat nyomni, de még gondolkodni is, nem is vár tőletek senki ilyet.

A kérdező érti, ti meg ... menjetek kotkodálni inkább.

2020. okt. 22. 16:05
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, egy idő után már nem lesz ilyen nagy hype egy szülinap körül.

Anyám pl pár hete azt kérdezte tőlem, hogy 19 vagyok-e vagy 20. :D

2020. okt. 22. 21:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

18, ezek után nem is csodálkozom hogy egyedülálló szülő vagy, mert egy pasi sem bír elviselni.

Csak a gyerekedet sajnálom, biztos őt is az apja ellen fordítottad te nagy femináci.

2020. okt. 22. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!