Vajon tenyleg veletlen felejtenek el engem mindig?
Szuletesnapok, nevnapok stb.. mindig mindenki szuletesnapjan egyutt eszik a csalad a szulinapos tortat kap es aprosagokat veszunk neki.
Ha en vagyok a szulinapos kb mar 5 eve mindig azf mondjak, hogy majd utolag felkoszontenek meg lesz kozos csaladi ebed stb..
Aztan valahog, mindig elfelejtik, legalabb 5 eve egy tortat nem kaptam de sokszor egy szobeli koszontest is max utolag 1 2 nappal.
Mind felnottek vagyunk, van munkahelyunk.
Ez csak ig, jon ki szerintetek vagy egyszeruen tojnak ram?
28/n
Utolsó vagyok lemaradt
Ez ment így évekig hogy én végig ültem mindenki szülinapját névnapját stb meg nekem semmi. Úgy h én kijelentettem hogy csak karácsonykor vagyok hajlandó családi rendezvényen reszt venni . Azóta enis így köszöntök mindenkit 3 puszi és szia.
Kellemetlen mindig törtem a fejem üres kézzel nem lehet menni hogy minek örülne a másik aztán nem is az h én vissza nem kapok semmit mert nem erdekel de 1 tábla csokiba nem hal bele senki
Én úgy reagáltam le, hogy megkérdezték miért nem megyek köszönteni, közöltem hogy ballagásra megyek.
- Ballagásra? De hát október van.
- Tudom ezért elballagok a Campóna Tropicariumba. Ahol nincsenek ilyen sötétek.
Én azokat is fel szoktam köszönteni akiket nem is szeretek, tudom az összes dátumot. Kivéve a férjem névnapját mert karácsonykor van valamikor és teljesen kimegy a fejemből, pedig őt szeretem a legjobban.
Nem lehet hogy valami más ünnep/esemény miatt felejtik el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!