Nem ciki ha egy édesanya nem hívja fel születése napján a gyermekét?
Vannak mindenféle furcsa emberek/ szulök.
Van akit az anyaság csodákra sarkall, kifordul önmagából , de van aki az elönytelen jellemvonasait a gyerekevel szemben sem kepes megvaltoztani.
Nem kell sokat várni, ha nincs kitöl
Nyilván nekik nem olyan szoros a kapcsolatuk.
Érthető, hogy rosszul esett neki. De ha egyébként sem olyan szoros a kapcsolat, akkor várható volt.
Nekem mondjuk egyszer el lett felejtve a szülinapom, de nem érdekelt, és kicsit sem esett rosszul, mert én is elfelejtettem :D Éppen nagy költözködésben voltunk, amikor pont a költözés, kipakolás napján este rájöttünk, ja egyébként ma van a szülinapom. Jót nevettünk rajta. Mondjuk nálunk jó a viszony és máskor mindig készülünk is egymás szülinapjára.
Ebből én nem csinálnék ekkora tragédiát, pedig jó a kapcsolatom az édesanyámmal. Néha előfordul sajnos, főleg ha egy elfoglaltabb napra esik a születésnap, hogy kimegy az ember fejéből az ilyesmi, vagy napközben néha beugrik, de aztán azt mondja "Mindjárt felhívom és felköszöntöm a Béluskát, csak még gyorsan megcsinálom ezt és ezt", aztán meg mégis elfelejti, mert közbejön még három dolog.
Úgyhogy én nem szívnám ennyire mellre. De kinek hogy. Ha emiatt duzzog a barátod még vagy egy hétig, arra tényleg azt mondanám, hogy túldrámázza.
Nekem azért nem mindegy, hogy egyszeri eset vagy rendszeres... egyszer mindenkivel előfordulhat, hogy annyira el van havazva, hogy elfelejti, még akkor is, ha aznap még úgy kel fel, hogy na, majd felköszönti. Velem is volt, páromat egy nappal később hívtam fel. Mondjuk az ajándékát előre odaadtam és felköszöntöttem. És én éreztem magam a legszarabbul emiatt.
Nekem ebben az nem tetszik, hogy ezzel a hülye 8napos baromsággal jön meg poénkodik, de hát mindenkinek más a humorérzéke.
"Nekem ebben az nem tetszik, hogy ezzel a hülye 8napos baromsággal jön meg poénkodik, de hát mindenkinek más a humorérzéke."
Szerintem ezzel próbálta tompítani a helyzetet a mimózalelkű gyerekénél, amennyire tudta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!