Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan lehet kezelni ezt a...

Hogyan lehet kezelni ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

Anyukámnak nagyon sok munkatársa volt, nagyon sok embert ismer. Én nem vagyok ilyen társasági ember engem kevesen ismernek közülük. Nem fér a fejembe, hogy mi értelme annak, hogy ezeknek az embereknek beszámol az életünkről. Rákényszerültem, hogy pár hónapra hozzá költözzek. Állandóan csak azt hallom hogy rólam vagy a testvéremről beszél telefonon, vagy épp a boltban ezeknek az embereknek. Őt úgy érzem jobban szereti alapból is róla nem mond annyi rossz dolgot. Nem valami fényes jelenleg az életem de tök szar hallani hogy mindenkinek elmondja mi a helyzet jelenleg. És a múltról is mindent beszámol azoknak az embereknek akikkel nem beszél olyan sűrűn. Még akár 5-7 évvel visszamenően is hogy akkor miket rontottam el, azóta mi történt. És nagyon rosszul esik hogy kitereget mindenkinek mindent. Nagyon sokszor próbáltam már erről beszélni vele hogy ez neki miért jó. De még ő van felháborodva és csak azt hajtogatja hogy én megsértődök mindenen amit mondd.

Azt érzem nem tudok vele így hosszú távon együtt élni, sőt jó messzire szeretnék költözni ezek után. Tesóm is valamelyest ezért költözött innen messzebbre és azóta anyukánk nem tud róla annyi mindent, ezáltal nem tud róla annyit beszélni másiknak.

Viszont ami bánt, hogy ahogy ismerem, akkor meg a régi dolgokat hozná fel és azokat mondogatná mindenkinek (régi elrontott dolgaim, rossz tulajdonságaim)- igen, volt rá már példa.

Ami a legrosszabb érzés, hogy tudom neki ha ilyen leginkább magával lehetnek problémái (ezt több mindenből látom)

Viszont a viselkedése miatt úgy érzem soha nem fog tudni szeretni és elfogadni igazán. Mindig fog találni valami negatívat amit híresztelhet.

Köszönöm aki elolvasta és esetleg van valami ötlete hogyan fogjam fel jobban úgy, hogy elviselhetőbb legyen ezentúl a helyzet 🙏🏽

26n

2020. okt. 21. 00:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Anyum is ilyen, gyakorlatilag vadidegenek mindent tudnak az életemről mert mindent kitereget. Az ilyen embernek eszébe se jut, hogy mindent mások orrára kötni. Jó messzire menni, és kevéset kommunikálni, hogy ne legyen amit híreszteljen.
2020. okt. 21. 10:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
A régieket pletykálja nyugodtan, de tegyél róla, hogy az újakról semmit se tudjon. Attól, hogy ott laksz, nem kell beszámolnod az életedről neki, ha kérdezi, tereld el a szót. Én is erre kényszerülök, mert kontrollálni akarnak.
2020. okt. 21. 13:30
 13/13 anonim ***** válasza:
54%
Ugye, tudod, hogy anyádat mindenki utálja, amikor látják, hogy milyen ellenséges a saját lányát kipletykálva? Nem vállalják a konfliktust, ezért nem mondják meg neki szemtől szembe, de ember alatti silány sz@rnak tartja az ilyen szülőt mindenki.
2020. okt. 21. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!