Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyám nem engedi a kollégiu...

Az anyám nem engedi a kollégiumot gimnáziumba. Mit tehetnék? L

Figyelt kérdés

Mindig jól tanultam. Egy erős iskolába szeretnék menni továbbtanulni. Bejárós vagyok úgy döntöttem inkább a kollégium lenne a jó választás, mivel minden barátom bent van a városba, plusz nem kéne fél hatkor kelnem. Nincs annyira messze, mivel csak a szomszéd város de akkor is bent szeretnék lenni a mindennapokban. Gyakran hazajárhatnék, akár iskola után hétköznap is haza mehetnék, majd estefele vissza. Ingyenes koli.

Felhoztam ezt anyukámnak, de nem engedi es szerinte hülyeség, alig akar róla hallani. Mit tegyek?

2020. okt. 17. 12:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
79%
Nem mindig van a suli mellett a koli :) lehet neked épp ott volt de pl. Nekem is 30 perc bkv-ra volt a suli
2020. okt. 18. 00:23
 32/37 anonim ***** válasza:
64%
Ha egymás mellett van, akkor sem elég fél8kor kelni. Persze megteheted, hogy pizsiben csattogsz át órára, egyetemen ez nagyon hipszter és vagi, de középiskolában maximum intő jár érte.
2020. okt. 18. 00:51
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
Egy fél óra simàn elèg mindenre, nem kell fél óràt tetvèszkedni, ùgysem lesztek szebbek, felöltözni meg fogat mosni 10 perc alatt is lehet.Meg ha elkésik sem katasztrófa, nem munkahely az hogy kirùgjàk érte.Na mindegy ilyen szolgalelkü nyomorultaknak nem magyaràzkodok.
2020. okt. 18. 09:37
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
Ja fésülködès is megvan 2 perc alatt, nem dugni megy az ember,csak iskolàba, és a jobbaknak nem kell àgyazni, mindig volt aki megcsinàlta helyettem,meg a kajàmat is felhoztàk, enni lehet szünetben is.Ha egy kicsit is talpraesett vagy, akkor kiràlysàg a koli,nekem az volt.
2020. okt. 18. 09:46
 35/37 anonim ***** válasza:
91%
33, elég ha a koliban csak 10 ember így gondolkodik és mris elkéstél, mert nem jut hely a mosdóban :D
2020. okt. 18. 09:51
 36/37 anonim válasza:

Hozz fel anyukádnak reális érveket. Pl: Nagyon hamar meg fogsz tanulni beilleszkedni, és egyedül gondoskodni magadról. Nem egyedül vagytok ott, nagyon sok szabály van a koliban is, és sok tanár figyel rátok. Ha baj van bármikor haza tudsz menni, gond nélkül. Ilyen és ehhez hasonlóakra gondoltam, de lersze ez variálható :)

Sok sikert:)

2020. okt. 18. 22:30
 37/37 anonim ***** válasza:
Semmit. Jelentkezz olyan főiskolára/egyetemre majd, ami 200-300km-re van. :D Addig meg kibírod ezt a pár évet.
2020. okt. 19. 10:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!