Az anyám nem engedi a kollégiumot gimnáziumba. Mit tehetnék? L
Mindig jól tanultam. Egy erős iskolába szeretnék menni továbbtanulni. Bejárós vagyok úgy döntöttem inkább a kollégium lenne a jó választás, mivel minden barátom bent van a városba, plusz nem kéne fél hatkor kelnem. Nincs annyira messze, mivel csak a szomszéd város de akkor is bent szeretnék lenni a mindennapokban. Gyakran hazajárhatnék, akár iskola után hétköznap is haza mehetnék, majd estefele vissza. Ingyenes koli.
Felhoztam ezt anyukámnak, de nem engedi es szerinte hülyeség, alig akar róla hallani. Mit tegyek?
Anyám nem engedi a kollégiumot gimnáziumBA!
Miért, azt szeretné, ha szakmát tanulna?:D
Nehéz elhinni, hogy mindig jó tanuló voltál, ha még ilyen alapvető ragozás sem megy, mint a -ban / -ben és -ba / -be közti különbség.
A kollégium pedig gondolom nem ingyen van és akkor még nem is ettél. Anyád dönti el, hogy mire költi a pénzét.
Igazából szerintem felesleges kollégiumba menned, akinek nálunk indokolt volt, az is inkább megoldja, hogy bejárjon. Nem olyan jó az, mint amennyire te azt elképzeled-
Viszont, ha szeretnél menni, mindenképpen ezt hozd fel anyukádnak. Hiszen ha szeret, akkor úgyis a legjobbat akarja neked, mégha ő máshogy is látja
Ha hazajárnál hétköznap iskola után, akkor semmi értelme a kolinak. Fordítva ülsz a lovon.
Inkább azt beszéld meg, hogy egy vagy két busszal később mész haza suli után X napokon, mikor nincs annyi tanulnivaló. Tádámm, máris lehet barátozni.
Azèrt egy gyereknek minden! reggel fél 6-kor kelni elég megterhelö, föleg ha pihenhetne fél 8-ig is.
Szerintem ilyen helyzetben pont hogy indokolt, és Anyàd csak Simon önzô, hogy ezt nem engedi,nehogy egy kicsit önâllósodj ott és 18 évesen le tudj lépni töle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!