Mi lenne az első benyomásotok ha a lányotok hazaállítana egy ilyen kinézetű fiúval?
Ennek a kérdésnek nem sok értelme van. Ugyanis akárki akármit mond, az öltözés, megjelenés, stílus ( akinek van) igenis fontos, és számít. Az emberek hasonló felfogási, öltözékű emberekkel alkotnak kapcsolatot. Pl: Sosem fog egy rocker lány egy öltöny stílusú sráccal járni, vagy sosem fog egy normális, hétköznapi öltözésű srác egy goth lánnyal járni. Ha meg is próbálják akkor sem fog a kapcsolat pár hétnél, hónapnál tovább tartani, mert akkor valamelyik félnek a saját stílusát, érzését kell megváltoztatni. (nagyon ritka esetben előfordul)
Ha a lányom normálisan öltözködik, akkor sosem fog egy bóhoccal beállítani. Szóval ilyen sosem törénne meg, hacsak a lányom hasonlóképpen bóhocnak öltözködik.
Azért kinézet terén is van számomra (meg minden ember számára is, akárhogy mondják páran, hogy nem a kinézet a fontos) egy határ. Ez azért bőven túl van rajta, én sosem tudnám elfogadni, még akkor sem, ha egyébként meg jófej és tisztességes az ember.
Meg én nem is úgy nevelném a lányomat, hogy ilyennel állítson haza (habár nem tudjuk, mit tartogat a jövő).
Meglepődnék, de, ha emellett emberileg nincs vele baj, nem viszi bele hülyeségekbe a lányomat, rendesen bánik vele, vannak komoly életcéljai, dolgozik/vagy tanul, akkor áldásomat adnám a kapcsolatukra. Meg idővel úgyis kinövi ezt a stílust, ahogy felnő.
Jobban örülnék egy ilyennek, mint valami széttetovált, erős dohányos - esetleg drogos - alkoholista, céltalanul bolyongó, iskola kerülő suttyónak, aki csak rossz hatással lenne a lányomra.
Nekem van egy hasonló kinézetű, aneszt-oxyológus ismerősöm. Végtelenül intelligens, tanult, normális ember.
A kolléganőm társadalmi elvárásoknak megfelelő kinézetű egyetemista fia meg megölte a barátnőjét.
Úgyhogy semmit nem szólnék, mert egyáltalán nem érdekel a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!