Mi lenne az első benyomásotok a lányotok új 26 éves párjáról akinek 40 milliós mercedes terepjárója van?
Figyelt kérdés
És a szülei egyáltalán nem gazdagok.2020. okt. 10. 18:31
1/31 anonim válasza:
örülnék, hogy a lányom pont egy lottónyertessel köti össze az életét. Másképp hogyan lenne annyi pénze?
3/31 anonim válasza:
Gondolom neki sikerült kitörnie és sikeres lett annak ellenére hogy a szülei nem gazdagok.
De nem ez alapján ítélném meg, hanem a viselkedése alapján. Azt figyelném hogy mennyire normális, kommunikatív, tisztelettel fordul-e embertársai felé, és hogy hogy bánik a lányommal.
4/31 anonim válasza:
Mi köze az első benyomásnak ahhoz, hogy milyen autója van? Te ilyen panelproli-féle vagy?
5/31 anonim válasza:
Gondolom, a lány már előre elmesélné, hogy mivel foglalkozik az illető.
Vagy nem?
Ez azért elég sokat segít az első benyomás kialakításában...
6/31 A kérdező kommentje:
Vállalkozása van neki.Szerintem az első benyomásnál igenis fontos az öltözködés az autó stb.Normális választékosan beszél,tisztelettudó,de ez még csak az első találkozás volt.
2020. okt. 10. 19:00
7/31 anonim válasza:
Az autója farok hosszabbításra jó, és/vagy villogni vele. Nyilván azért írtad ki, mert neked ez az érték, bennem csak rossz érzést keltene.
8/31 anonim válasza:
Ez semmit nem jelent.Attol meg a csavo elhet egyebkent egy 20 negyzetmeteres albiban, ismerek ilyeneket, nekik a jo kocsi a prioritas, mig nekem peldaul a sajat lakas, arra gyujtok, addig nem is akarok tobb millios autot, pedig vehetnek. Amugy leszarnam, a lenyeg hogy szeresse, a penz nem minden. Az meg foleg nem derul ki az aktualis pasi kocsija alapjan, hogy a szulei megis mennyire gazdagok.
9/31 anonim válasza:
"Szerintem az első benyomásnál igenis fontos az öltözködés az autó "
Szóval ha a lányodnak nincs legalább egy hasonló értékű autója, méregdrága ruhája, nyilván alantasabb nála, és nem illik hozzá. Reméljük észreveszi az illető és lelécel, amíg lehet :))
10/31 anonim válasza:
Hát, azért nekem gyanús lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!