Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi az első benyomásod, ha...

Mi az első benyomásod, ha ilyen pólót látsz egy férfin?

Figyelt kérdés
[link]

2020. jún. 17. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Egyértelműen menő.
Érdekes, kreatív csávó lehet.
Pojáca.
Pojáca is, meg ratyi is.
51 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
2004-ben még divatos lett volna, ma már nem annyira
2020. jún. 17. 20:55
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem rossz amúgy, nem az a tipikus gagyi minta. Baráti társaságba, buliba jó lehet, komolyabb helyre felejtős.
2020. jún. 17. 21:08
 3/14 A kérdező kommentje:

És ez a póló? Ehhez mit szóltok?

[link]

2020. jún. 17. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem túl divatos de ez már elfogadhatóbb manapság is
2020. jún. 17. 21:28
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem rossz, igazából arra figyelj, hogy ha a pólód úgymond extrabb akkor a nadrág, cipő stb egyszerű legyen. Ha az outfit többi része is olyasmi mint a póló na akkor van a baj.
2020. jún. 17. 21:37
 6/14 A kérdező kommentje:

És ez divatos manapság? Igérem, ez az utolsó :)

[link]

2020. jún. 17. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
Az az opció nem volt a választhatók között, amit én megjelöltem volna. Így leírom ide: "Biztos le volt árazva, azért hordja ezt." Én ezzel sokáig így voltam, a 3. képen lévőhöz nagyon hasonló pólómból volt is 2 darab, asszem valami 7-800 Forint körül vettem egyszer őket a Tesco-ban. (Egyébként halkan megjegyzem, hogy az egyedülálló férfiak között nagyon sokan "ár szerint" öltözködnek, a lehető legolcsóbb, elfogadható minőségű ruhákat veszik meg, divatra fittyet hányva (mivel nincs mellettük az asszony aki leb@aszná őket ezért), így simán lehet hogy a képeken láthatóakhoz hasonló pólók mellett döntenek.)
2020. jún. 17. 21:58
 8/14 A kérdező kommentje:

Ezt a pólót már megvettem:

[link]

Kicsit szocreál beütésű, de nekem tetszik :)

2020. jún. 17. 22:06
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik tetszik. NAgyon egyzerű gatyával venném fel, és olyan cipővel, ami nagyon passzol a pólóhoz. Mellesleg semmi esetre sem pojáca :D
2020. jún. 17. 22:10
 10/14 anonim ***** válasza:
Megkérdezném hol vette, főleg az elsőt amit az eredeti kérdésben linkeltél. Ezer éve keresek ilyesmit. Amúgy a másodikra szavaztam, jól összekombinálva a többi ruhadarabbal szimpatikus lenne, nekem azt jelezné hogy van egy kialakult ízlése amit meg mer mutatni az öltözködésében is, kicsit talán alter vagy valami kreatív területen dolgozik, vagy legalábbis nem esett bele abba a tévhitbe hogy ha felnőtt férfi a fekete, szürke, barna, drapp, fehér, sötétkék és kekizöld színeken kívül mást magára mer venni az rögtön pojáca meg ratyi meg nőies.
2020. jún. 18. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!