Pilisszentlászló tényleg barátságtalan hely vagy csak az első benyomásom rossz?
A település határában ahogy jöttem le az ösvényen már megnézett egy rendőr. Valószínű a gyorshajtókra vadászott de attól még nézett mintha valami ufó jött volna elő a semmiből. (én)
Bentebb pedig minden sarkon 3 Audi vagy BWM plusz helyiek akik szintén néznek mint borjú az újkapura. A lekezelő koronavírusos plakátról nem is beszélve. Ezzel szemben Pilisszántó pl. teljesen barátságos hely volt.
Teljesen átlagos felszerelésben voltam szóval semmi rózsaszín haj meg ilyenek.
Nem barátságtalanok, egyszerűen csak zárt közösséget alkotnak. A falu elég elszigetelt, gyakorlatilag az egyetlen település a hegyen, mindössze 1200 fő lakossal, így tipikus faluként mindeki ismer mindenkit és azonnal kiszúrják, ha "idegen" érkezik, akit rendszerint megnéznek.
A COVID-os plakátok pedig akkoriban majdnem minden népszerű turistahely közelében megjelentek, mert a helyiek értelemszerűen nem akarták, hogy a turisták behurcolják a vírust...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!