Mi lenne az első benyomásotok a lányotok új 26 éves párjáról akinek 40 milliós mercedes terepjárója van?
Az első benyomás a tekintet, a kézfogása, a beszédje.
Túl sok minden fér ma bele a vállalkozó szóba, az áfacsalóktól a zsenikig
Pl az három srác aki a Prezit kitalálta annyi idősen még drágább kocsit is vehetett volna..
Mondjuk tök értelmetlen kiadás, mert gyorsan veszít sokat az értékéből, ez nem szimpi gondolkodás.
Már milyen tisztességre gondolsz? A becsületet is belekeverjük?
Miben függ ez össze a bemutatkozás alkalmával villantott autóval? Megkérdezed, hogy ezt miből vetted vagy mi? Tudod te milyen egyszerűen lehet egy bármilyen kocsira szert tenni? Olyan hitelek vannak hogy ihaj, nem is kell hozzá sokat keresni főleg ha vállalkozása is van. Kíváncsi lennék melyik modellről beszélünk, mert pl a GLE listaára sem 40 milla, de ha komolyan egyezkedsz a kereskedővel simán adnak 20% kedvezményt és gyorsan 25 milla a szerinted 40 és még az áfát is vissza tudod igényelni. Megkapod a hitelt 4-5 évre és máris havi nettó 250 az ára meg valamennyi induló, mondjuk 4 mFt. Ez már nem az a kategória, amit nem lehet normál körülmények közt kifizetni.
25, tisztában vagy az átlag magyar életszínvonallal vagy valami burokban élsz?
A dolgozó lakosság nagyrészének vagy el sem éri a havi 250-et a fizetése, vagy pont akörül mozog, és ebből meg kell élniük, plusz eltartani belőle a gyerekeiket.
Vállalkozásra gondoltam. Egy átlag nem katás, működő 5-6 millió nyereséget termelő vállalkozás simán megengedheti magának ezt az autót. Szerintem 20 milliós bevételtől, ami lófütty, már lehet ilyenen gondolkodni. Ezért mondtam, hogy vállalkozás kategóriában, ha jól megy a bolt simán meg lehet venni, ha valaki ilyet akar.
Magánszemélyeknél más a szitu, ott biztos nem átlagos szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!