Mi lenne az első benyomásotok ha a lányotok hazaállítana egy ilyen kinézetű fiúval?
Hogy valószínűleg csak barátok.:)
És bizonyára cseszettül ráér szálanként összekócolni, majd bewaxolni a haját. Segíthetne az enyémet is befesteni!
Tuti csak diétás micsodákat fogyaszt, vajon mivel kínáljuk meg?
Ilyeneket...
#11: #8 vagyok. Én szeretem a színes ruhákat, szóval nekem tetszik a srác öltözéke, még akkor is, ha a szokásos normáknak nem felel meg :-) Az ilyen szerintem lényegtelen társadalmi normák áthágása sem zavar.
Nem mindegy, hogy ez a stílus tetszik a srácnak, vagy ki akar vele fejezni valamit. Bennem nem alakul ki ilyen benyomás, hogy akkor biztos meleg vagy hippi vagy hasonló. De még ezekkel a kategóriákkal se lenne bajom (persze ha meleg, akkor miért akarna egy lánnyal együtt járni).
A döbbenet. Ez egy bohóc.
De elkezdenék a lányom miatt is aggódni, ha ez a kreatúra a férfi neki.
A kérdésből számomra nem derül ki a fiú és a lányom közötti kapcsolat.
Egy haverja, egy barátja, vagy a fiúja az illető?
Ez alapján a lányom is elég különc figura lehet, biztos hozzászoktam volna, hogy nálunk otthon emiatt nagyobb arányban lehet ilyen arcokkal találkozni, mint mondjuk a templomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!