Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért fognak vissza?

Szüleim miért fognak vissza?

Figyelt kérdés
Nagy lehetőség előtt állok: kimehetek külföldre idegennyelvet tanulni és kicsit világot látni. A szüleim nem örülnek ennek. Anyukám azt vágta a fejemhez, hogy "apad bele fog halni a hianyodba" , "miért nem várod meg míg meghalok?"... Elég rossz érzés, hogy kezeljem ezt a helyzetet?

2020. okt. 17. 09:27
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Kimegyek mindenképp, nem vagyok a tulajdonuk, de rosszul esik. Azt gondolná az ember, hogy a szülő nem magának szüli a gyermekét. Eléggé depressziós vagyok emiatt, mert alapvetően szeretem őket, csak haragszom rájuk. És még csak nem is erdeklodnek afelől, hogy mit fogok csinálni, hol fogok lakni, mit fogok tanulni stb :( nem is keresnek telefonon...
2020. okt. 17. 09:56
 12/22 anonim ***** válasza:
90%
Menj nyugodtan, ne hagyd, hogy zsaroljanak. pillanatok alatt tul lesznek rajtad, hiszeddig se volt tul nagy a kötödésük.Tényleg hiszti.
2020. okt. 17. 09:59
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Menj. 1 hónap s megbékélnek.
2020. okt. 17. 10:50
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

Hidd el,csak zsarolnak.

Nem fognak meghalni,sem megőrülni.

2020. okt. 17. 11:18
 15/22 anonim ***** válasza:
76%

gyakornok, 6400 EUR/hó...???

ÁLmodj, királylány... :)))

2020. okt. 17. 12:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert önzők. Nem a te boldogulásodat nézik, hanem azt, hogy legyen otthon kit tutujgatni meg ugráltatni.

Ne foglalkozz velük, nem halnak bele, te viszont bánni fogod később, hogy nem mentél ki

2020. okt. 17. 12:13
 17/22 anonim ***** válasza:
De milyen gyakornoki hely ez? Melyik ország? Ha ilyen sokat kereshetsz vele mert ez rengeteg pénz ez.
2020. okt. 17. 13:38
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezt komolyan nem értem. Nem várhatják hogy te itthon maradsz mikor ilyen lehetőségek vannak. Menjenek ők is. Ha az neked nem lenne jó akkor hagyd itt őket. A zsarolásra főleg az érzelmi zsarolásra ne figyelj.
2020. okt. 17. 14:23
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom, már bocsi, de undorítónak tartom, amikor így zsarolnak valakit a szülei...Mi az, hogy várd meg, amíg meghalnak? Akkor lehet, 40 éves korodig nem mehetsz sehova?

Ne hagyd magad!

2020. okt. 17. 15:39
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Menj, már csak a kaland kedvéért is. Egész életedben bánni fogod, ha nem élsz a lehetőséggel.
2020. okt. 18. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!