Miért van az, hogy a szüleim minden nevelésbeli hibát a világra fognak, hogy ilyen világ lett?
Mar ne haragudj, de milyen problemaid lehetnek nevelesi hibakbol.
Sok ember a hulyesegeit a nevelesi hibakra fogja. Minden ember mar pici kora ota fel tudja fogni, hogy mi rossz es mi a helyes.
Szerintem, epp, hogy te fogod ra szuleidre ami neked nem sikerul.
Mert belátják hogy neked van igazad, de nem akarnak igazat adni. Egyszerű kifogás semmi más.
Sok hasonlót hallok én is, hogy nagyon sokan panaszkodnak valamire amiért ha tettek volna akkor másképp lenne, és ha ezt szóvá tesszük arra fogják hogy más világ lett stb...
Ebben igazuk van, mert vannak olyan dolgok amiket nehezebb elérni a körülmények miatt mert valóban változtak a dolgok, de semmi sem lehetetlen.
Mindenki saját sorsának kovácsa, lehet hogy most picit másképp kell tenni mint régebben, de hát ez van, semmi sem lehetetlen.
Haveromnak is sír a szája hogy minimálbérért görcsöl egy gyárban mert az érettségit sem tudta letenni mert inkább éjjel nappal bulizott tanulás helyett, és akkor amikor szóvá tették neki többen is hogy tanulnia kellett volna, akkor ő mindig arra fogta hogy más világ van, meg hívták és kellett mennie.
Magyarul nem akart tenni semmiért. Barátnője sincsen, és soha nem is volt mert ő szintén arra fogja hogy más világ lett, pedig nem így van, tenni kell, udvarolni kell, keresni kell a megfelelőt, és nem otthon ülni és várni a sült galambot, mert most már nem jár el sehova, mert pénze nincs, apja egyedül nem tudja eltartani így is annyi segítsége van hogy van hol laknia, és apja fizeti a rezsit mert közösen élnek, de a kaját meg egyebeket már havernak kell, de arra havi 85 ezer ft amit megkeres el is megy egy az egyben, arról meg nem is beszélve hogy most ébredt rá arra hogy tanulni kellett volna, és most már akarna tanulni, de hát pénzbe kerül ugye, munkahelyén nem adnak beiskolázási lehetőséget mert azért szintén tennie kéne, de arra sem képes.
Én is ezt akartam kérdezni, te miért akarod a felnőtt kori problémáidat a szüleidre fogni?
Old meg, változtass a problémáidon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!