Én el se tudtam volna képzelni. De ettől van akinél működhet.
2020. okt. 16. 15:44
22/31 anonim válasza:
20 évesen szültem, életünk legjobb döntése volt a férjemmel.
2020. okt. 16. 16:00
23/31 anonim válasza:
Szerintem biztos háttér mellett a korai és a késői gyerekvállalásnak is megvannak az előnyei és a hátrányai. Nem mindenki vágyik arra, hogy végigbulizza vagy végigutazza a huszas éveit, de egyébként gyerek mellett sem megoldhatatlanok az ilyesmi programok, csak nyilván sokkal kötöttebben. Cserébe sokkal több energiája van, később kezdi ugyan a karrierjét, de cserébe később nem hagy ki benne éveket, ami sokszor előny. Nehezebb visszaárzódni a munka világába x év után, mint később kezdeni. Vagy mire a harmicas barátok elkezdenek gyereket vállalni, addigra a tiéd már kb. tini és sokkal több szabad tered van és ha önálló vagy kirepül agyerek, ugyanúgy lehet utazni és szórakozni. Ha későn vállal valaki, akkor persze a huszas éveiben sokkal szabadabb, de akkor a harmincas-negyvenes korát fogja egy csomó felelőséggel tölteni, lehet, hogy fizikailag sokkal lehezebb lesz. Nincs erre tuti recept, mindenki döntse el maga szerintem, hogy mikor áll rá készen.
2020. okt. 16. 16:09
24/31 anonim válasza:
Semmikor se jó ötlet!
2020. okt. 16. 16:25
25/31 anonim válasza:
Én 30 éves koromig nem is akartam. Úgy voltam vele, hogy semmiről nem késtem le. Másnak meg minden vágya a kisbaba és meg is tud neki adni mindent. Nem vagyunk egyformák.
2020. okt. 16. 17:04
26/31 anonim válasza:
"A mai õtveneseken látom, hogy bánták, hogy nem utazgattak és tanultak."
XDDDDD. Töriből 2-es voltál mindig? A mai ötvenesek 98%-ának semmi lehetősége nem volt utazgatni fiatalon, tanulni is sokkal kisebb részüknek, mint manapság.
2020. okt. 16. 18:00
27/31 anonim válasza:
26-os, a mai ötvenesek-hatvansok meg az idősebbek is simán nyaralhattak... faterék évente 1-2 alkalommal elmentek 2 hetekre nyaralni, konkrétan a teljes keleti blokk nyitva volt. Be is járták az egészet... :D
2020. okt. 16. 20:06
28/31 anonim válasza:
csatlakozom a 27.-hez
2020. okt. 16. 20:20
29/31 anonim válasza:
Igen, az én nagyszüleim, szüleim is mesélték, hogy voltak nyaralni párszor Jugoszláviában, Csehszlovákiában, stb. Haverom apja is a SZU-ban tanult pár évig. Kérlek szépen ne értetlenkedjetek. Olyan szinten az átlag embernek a puha diktatúra idején nem volt esélye beutazni a világot, mint manapság van. A világ nagy része zárva volt és sokkal kevesebb embernek is volt pénze arányaiban külföldi utazásokra.
A továbbtanulás is a mainál sokkal szigorúbb rendszerben zajlott, bőven sokkal kevesebb ember szerezhetett diplomát is, vagy tanulhatta azt, amit szeretett volna, mint ma.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!