Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 25 év alatt nem jó ötlet...

25 év alatt nem jó ötlet gyereket vállalni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 16. 13:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
11%
Elnézést ha trágár és nyers voltam, sajnos én az életben is alap járaton ilyem vagyok (9)
2020. okt. 16. 13:53
 12/31 anonim ***** válasza:
49%
Aha, szóval megbántad. Hát ez van, vissza most már nem mehetsz.
2020. okt. 16. 14:08
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem bántam meg. A mai õtveneseken látom, hogy bánták, hogy nem utazgattak és tanultak.
2020. okt. 16. 14:14
 14/31 anonim ***** válasza:
91%
Ez teljesen értékrend függő kérdés. Felesleges az összehasonlítgatás azokkal, akik másban, pl a karrierben teljesednek ki. Inkább az a kulcskérdés, hogy olyan életet él-e az ember, amilyet ténylegesen akar, és nem-e inkább megfelelni akar vkinek. Ilyen a karrieristák és a korai családosok között is található szép számmal.
2020. okt. 16. 14:14
 15/31 anonim ***** válasza:
94%
Te most egy olyan dolgot feszegetsz ami értelmetlen. Ezt nem lehet általánosítani. Mivel mindenkinek más a fontos. Valaki a családban teljesedik ki valaki a karrierben. Ha te nem akarsz csak 30+osan gyereket azzal sincs semmi baj. De ha valaki 20 évesen akar azzal sincs semmi baj.
2020. okt. 16. 14:21
 16/31 anonim ***** válasza:
27%
Akkor majd lehet te is az ötvenes éveidben fogsz bánkódni.😄
2020. okt. 16. 14:23
 17/31 anonim ***** válasza:
98%

Nézd 20-25 évesen gyerkőcözni annyi előnnyel jár, hogy mire 40-45 leszel, kirepülnek és lesz még vagy 40 éved, utazni. :D

Egyébként az is opció, hogy egyáltalán nem lesz gyereked.

2020. okt. 16. 14:27
 18/31 anonim ***** válasza:
98%
Ha képes voltál 25 év alattiként olyan egzisztenciát megteremteni, amivel egyedül is fel tudnád nevelni a gyereket, akkor nem korai. Ha nem, akkor igen. Lehet negatívnak gondolni, de én úgy vagyok vele, hogy attól kezdve, hogy felelős vagy egy másik életért, fel kell készülni a legrosszabb forgatókönyvekre is (elhagy a partner, oda a munkahely, meghalnak a szülők stb stb). Természetesen ezt minden korosztály esetében így gondolom, de azért álszentek ne legyünk, egy 22-23 éves lány, fiatal nő rendszerint nem ért még el annyit, mint egy 28-33 éves mondjuk (ez meg nyilván a korából adódik, nem abból, hogy lusta).
2020. okt. 16. 15:04
 19/31 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem ez egyénfüggő. Anyukám 24 éves volt, mikor születtem. Addigra már szerzett diplomát és mikor oviba kezdtem járni, visszament dolgozni. Ő gyereket is nevelt és dolgozott is.

Húgom és öcsém most huszonévesek, de egyelőre nem terveznek gyereket. Én 30+-osan meg nem is akarok gyereket. Nem azért, mert "öreg" lennék, csak nincs betervezve. Persze, még bármi közbejöhet.

Amúgy attól, mert valaki huszonévese szül, még utazgathat. Családi nyaralásról gondolom már hallott mindenki.

2020. okt. 16. 15:06
 20/31 anonim ***** válasza:
85%
Az én szüleim vélünk is ugyanúgy utazgattak, csomót külföldön is. A legtöbb Phd-s oktatóm pedig gyerek mellett csinálta. Minden más csak kifogás a részedről.
2020. okt. 16. 15:37
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!