Hogyan takarjam el a karomat otthon?18
Szóval anyám évek óta alaptalanul meg van róla győződve, hogy vagdosom magam. Természetesen ilyen soha nem volt, csak onnan gondolja, hogy hatodikban az akkori legjobb barátnőm csinált ilyet, és anyu meg van győződve, hogy nekem nincs önálló gondolatom és azt a csajt másolom. Tehát nem a vagdosás miatt takarnám a kezem. Viszont mostanában voltam véradáson és egy kicsit látszik a helye, anyám szerint meg veszélyes, vagy esetleg mást feltételezne indokolatlanul.
Szerintetek, hogy rejtsem el?
"A víz ivásnak semmi köze ahhoz hogy milyen sűrű a vére valakinek ."
Hát anno, tizenpar éve az akkor 2 éves gyerekemtől nem tudtak simán vert venni, mert annyira ki volt száradva. A doki azt mondta, mely vénát kell neki szúrni mert annyira besűrűsödött a vére. (Igen, azóta már többen mondták, hogy huyleseg, nincs olyan hogy mély véna, de a doki nekem akkor ezt mondta.)
Ki nem hiszi járjon utána annak idején Kufstein várába raboskodó magyaroknak napi fél liter víz és 20 dkg kenyér volt a fejadagja és még is tiszta tudattal szabadultak .
De csak vagdossátok magatokat .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!