Szóval anyám évek óta alaptalanul meg van róla győződve, hogy vagdosom magam. Természetesen ilyen soha nem volt, csak onnan gondolja, hogy hatodikban az akkori legjobb barátnőm csinált ilyet, és anyu meg van győződve, hogy nekem nincs önálló gondolatom és azt a csajt másolom. Tehát nem a vagdosás miatt takarnám a kezem. Viszont mostanában voltam véradáson és egy kicsit látszik a helye, anyám szerint meg veszélyes, vagy esetleg mást feltételezne indokolatlanul.
Kérdező: nem próbáltad azt, hogy egyszer elmondod hogy egyik gondolatának sincs alapja, aztán utána bármit is mond ezzel kapcsolatban, nem reagálsz? Az, hogy elkezded takargatni stb, csak a piszkálódását erősítheti...
2020. okt. 13. 08:26
12/37 anonim válasza:
a vagdosás és a véradás totál máshogy néz ki... de gondolom valami papírt kaptál róla hogy voltál ergo mitől is kell félni?
2020. okt. 13. 08:46
13/37 anonim válasza:
9es, inni kellene előtte és utána is. Nem egy pohár vizet hanem legalább egy, másfél litert.
2020. okt. 13. 08:52
14/37 anonim válasza:
Szerintem kérdező átakar verni minket :)
2020. okt. 13. 09:08
15/37 anonim válasza:
13-as nem gondolod komolyan leáll a vérkeringés mert nem iszik eleget ??
2020. okt. 13. 09:14
16/37 anonim válasza:
Mutasd meg neki az SMS-t, amit véradás után küldenek!
2020. okt. 13. 09:16
17/37 A kérdező kommentje:
Hiába mutattam neki a múltkor is, a papírt, az SMS-t úgy se hiszi. Ha nem takarom drognak hiszi, ha meg takarom, akkor vagdosásnak...
2020. okt. 13. 09:20
18/37 anonim válasza:
Tök hideg van. Mi a gond? Nem 40 fok van, amikor mindenki rövid ujjúban és ujjatlanban van. Húzzál hosszú ujjút.
2020. okt. 13. 09:23
19/37 anonim válasza:
Milyen papír? Életemben nem kaptam semmilyen papírt véradáskor.
De lehet kérni igazolást, amit pl a munkáltató köteles elfogadni. Azt már csak elhiszi.
Amúgy meg vidd magaddal.
Még ha rendszeres véradó is vagy, akkor sem mehetsz évente 5-nél többször, vegyük úgy, hogy 3 napig látszik a nyoma, az évi 15 nap.
De te a többi napon is gyanús vagy anyádnak. Itt nem ez a probléma, valami sokkal súlyosabb.
És egy macska karmolás nem hasonlít egy vágáshoz.
Tegyél már ki képet a karodról.
2020. okt. 13. 09:25
20/37 anonim válasza:
Nem mondtam egy szóval sem hogy az ereidben nem folyik a vér amit a szíved pumpalt. 🙄 De ha nem iszol eleget lehet olyan sűrű hogy nem folyik át azon a kis lyukon a tűn vagy bealvad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!