Normális az, ha egy szülő nem támogatja a gyerekét, ha az versenyszerűen szeretne sportolni?
Figyelt kérdés
Van egy technikai sport, amit hobbi szinten űzök pár éve. Viszont mivel egyre jobb vagyok, szeretnék versenyeken is indulni. Igaz, hogy ennek kicsit komolyabb anyagi vonzata lenne, mert komolyabb sporteszközt, felszereléseket kéne beszerezném amivel versenyeznék, de ezt fizetném magamnak. Itt inkább arról van szó, hogy a szüleim kételkednek bennem folyamatosan, nem bíztatnak stb. Például valamelyik nap épp néztem videón egy versenyt az adott sportról, mikor apám bejött a szobámba, és mondta hogy "te soha nem fogsz így menni", és kiment. Meg egyszer bejött, mikor épp nézegettem felszerelések árait, majd mondta, hogy minek nézegetek ilyeneket, ha úgysem vagyok olyan, mint akik a versenyeken indulnak (itt gondolom a jelenlegi szintemre gondolt).. Meg ilyenek hangzanak el elég sokszor. Szerintetek az mennyire helyes dolog, ha egy szülő ilyen szinten nem támogatja a gyerekét egy olyan dologban, amit ő szeretne csinálni? Mondjuk nem érdekel, mert úgy is megveszem magamtól amit akarok, úgy is csinálni fogom, nem kellenek ők hozzá. Csak kicsit rosszul esik.2020. okt. 10. 12:52
41/44 A kérdező kommentje:
Éééés
Elkezdődött :D
2020. okt. 10. 18:05
42/44 anonim válasza:
Válaszolnál kérdező? Mi a gond, ha megvan rá a pénzed? És fogod tudni a következő években is finanszírozni a munkádból.
Vannak sajnos ilyen szülők, mutasd meg nekik, hogy nem volt igazuk. Változni ők nem fognak. Vedd meg a biciklit, iratkozz be a hozzá tartozó suliba, pályára vagy mit tudom én hová kell, és csináld. Nekik meg annyit mondj, hogy "megyek edzeni, majd jövök".
Mi a gond?
43/44 anonim válasza:
Szerintem mindenképp olyan biciklit vegyél, amin van fék és ezt mondd el a szüleidnek, lehet akkor támogatnak:)
44/44 anonim válasza:
Sajnos normális. Engem még kaszinóba sem akartak engedni 19 évesen. Nagyon sokat kellett bizonyítani a tehetségemet hogy rá jöjjenek ez kell nekem. Pedig a kártya ülő sport, még bukósisak sem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!