Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valakinek az egyik szülője...

Ha valakinek az egyik szülője egy mentális beteg borzalmas életképtelen semmi, hogy kell túllépni rajta?

Figyelt kérdés
Pláne ha az apja ilyen. Az én apámat férfinek sem tartom. Egy érzelmileg labilis, beteg személyiségzavaros, szociális fóbiás semmi, akit folyton csak bőgni láttam. Egy ritka beteg semmi az egész ember. Annyira irigy vagyok arra, mikor meglátom, hogy egy sikeres, magabiztos férfinek gyereki vannak. Az anyám iránt is akaratlanul haragot érzek, amiért volt olyan hülye, hogy összejött egy ilyennel. Nyilván ha egészséges lennék talán könnyebb lenne rajta túllépni, de en is depressziós es érzelmileg labilis vagyok. Egész nap az jár a fejemben, hogy miért pont én vagyok egy ilyennek a gyereke. Konkrétan a pszichológus sem mondott erre semmit. Bár ez csak az egyik baj a sok közül.
2020. okt. 8. 19:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
2020. okt. 9. 23:29
 22/22 A kérdező kommentje:

Csodás. Az ajánlott kérdésekben is benne van ez, szóval felesleges volt belinkelni. Én nem vagyok borderline, legalábbis nem tudok róla, szóval itt már nem stimmel a sztori

Sajnos hasonló a helyzet, a legtöbb nagyon értelmes válaszadó is ugyanaz lehet

2020. okt. 9. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!