Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet csinálni kiszámíthat...

Mit lehet csinálni kiszámíthatatlan szülőkkel? Egyszer tündibündi, aztán meg kb szinte megölne. Ez valami mentális betegség, az ilyen szintű hangulatingadozás? Sose lehet tudni melyik állapotára számítsak.

Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
bordenline, nagy valószínűséggel. náluk vannak ilyen szélsőséges hullámzások az érzelmeikben
2020. aug. 17. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
és hogy válaszoljak is...ezzel semmit nem tudsz tenni...
2020. aug. 17. 23:07
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Még az a fő gond hogy le is tagadja a viselkedését kb 1 óra múlva (de évek múltán meg már minden negatív kiesik neki amit csinált). Legalább korrekt lenne, és emlékezne ezekre.
2020. aug. 17. 23:14
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

persze, hogy letagadja. ő így tud csak védekezni

(itt tart a személyiségfejlődési szinten)

próbáld meg elfogadni, hogy ő így működik. tudom, nem könnyű..de sok minden mást nem tudsz tenni

2020. aug. 17. 23:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a nehéz benne, hogy nem mindenkivel meri ezeket gyakran megcsinálni, mert tart tőlük. Mivel tudja hogy számíthat a jóindulatomra, tőlem nem tart, és kb vagyok én aki gyakran tapasztalom azt hogy bánt, agresszív, hazudik, és vannak még páran akik néha. A többi ember pedig csak a jó énjével találkozik. Mit lehet tenni ha ezt az egészet letagadja? Hogy legalább mások előtt ne járasson le, ha én el is fogadom. Vegyem fel videóra, hogy ne tudjon másoknak mindent letagadni?
2020. aug. 17. 23:55
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia! Én bordeline anya vagyok. Van egy tini lányom.

Szerintem eléggé megkeserítette az életedet anyukád...két lehetőség van. Mivel ez neki is rossz, felismeri és elmegy dokihoz, vagy a témában kutakodsz Te, kiismered és helyén kezeled a dolgot.

Nyilván fokozatai vannak ennek a személyiségzavarnak.(én közepes voltam, enyhébe csusztam kezelés után).

Kérdezz nyugodtan,ha gondolod.

2020. aug. 18. 06:05
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Az elköltözésen kívül semmit sem lehet velük csinálni.
2020. aug. 18. 06:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Anyám is ilyen és csak az tette jobbá az életem hogy elköltöztem

Évek voltak more sikerúlt "helyrejönnöm" a szóbeli bántalmazás után amit akkor éltem át amikor épp olyanja volt

2020. aug. 18. 07:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerek egy lányt, akinek ilyen az anyja, a lány képtelenné vált a párkapcsolatra, plusz kicsi korától súlyos pánikbeteg lett az anyja kiszámíthatatlan viselkedése miatt. Most már 40 éves a lány, de csak külföldön tud meglenni, olyan távolságban, ahol nem bánthatja az anyja. És nem képes az intimitásra, hiába próbálkozik, magányos.
2020. aug. 18. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!