Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ez a szélsőséges...

Normális ez a szélsőséges hangulatingadozás?

Figyelt kérdés

3 hete szakítottunk a barátommal. Ő elment az ország másik végébe dolgozni,és 3 hétig nem is láttam őt.

Tök könnyen ment minden,egy könnycseppet sem ejtettem,csodálkoztam is magamon hogy mennyire könnyen viselem.

Majd tegnap visszajött,megjelent a kapuba és becsengetett hogy beszélni szeretne velem.

A lábam a földbe gyökerezett és a könnyeim csak úgy potyogtak.Hirtelen visszajöttek az emlékek és hogy milyen boldogok voltunk.

Normális az hogy nem látom 3 hétig semmi bajom, majd amikor meglátom előtörnek belőlem az érzelmek?

2012. okt. 11. 16:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem igen,normális.Tartottad magad,amíg lehetett,próbáltál erős és pozitív lenni,eddig tartott.Mindenkinek vannak pillanatai,amikor elérzékenyül,elgyengül,pont,mikor nem várja.Én egy teljesen piszlicsáré dolgon sírtam el magam,annyi fájdalom,szomorúság gyülemlett fel bennem a múltkor,és így adtam ki magamból.Úgy vélem,ez természetes néha.
2012. okt. 11. 17:01
 2/10 agi91babe ***** válasza:
Igen, ezt hívják elfojtásnak.
2012. okt. 11. 17:02
 3/10 A kérdező kommentje:

Pedig már bebeszéltem magamnak hogy nem is szeretem meg hogy tök jó lesz az életem nélküle...

De amikor megláttam,összeomlott minden arról a képről hogy én milyen erős is vagyok és rájöttem hogy mennyire jó volt vele.

2012. okt. 11. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen,ez előfordul,főleg az érzékeny,érzelmes embereknél,akik megpróbálnak erősek és tudatosak lenni.Persze ez nem egyszerű feladat,hiszen az érzelmek mindig akkor törnek elő belőlünk,mikor legkevésbé várjuk.
2012. okt. 11. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Teljesen normális és ezzel bebizonyitottad magadnak, hogy igenis nagyon szereted. Es a párodnak milyenek voltak a reakciói?
2012. okt. 11. 17:11
 6/10 A kérdező kommentje:

Bekönnyezett a szeme.Szinte remegett mikor átölelt.

Azért szakítottunk mert más a világképünk,mert ő külföldön akar élni és pedig itthon.

Úgylátszik,valakinek engednie kell.

2012. okt. 11. 17:26
 7/10 tetris ***** válasza:

Remélem kibékültetek már, hiszen rettenetesen szeretitek egymást még mindig. Ágibébinek igaza van. Szépen elfojtottad magadban az érzelmeket. Aztán ahogy megláttad, elemi erővel tört fel minden.

El ne engedd ezt a legényt. Szeretitek még egymást. Nincs még vége.

2012. okt. 11. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
Pedig valamelyikõtöknek engednie kell, mert valóban szeretitek egymást.
2012. okt. 11. 18:11
 9/10 agi91babe ***** válasza:
Kompromisszumos megoldás? Tudja már hol szeretne élni külföldön? És ha néhány évre mennétek ki? Azzal nem veszíthetsz, világot látni mindenképp érdemes fiatalon, legalább megszeditek magatokat kicsit és könnyebb lenne itthon családot alapítani.
2012. okt. 11. 18:13
 10/10 tetris ***** válasza:

Legyél most te okosabb! Menj ki vele külföldre. Semmit se veszíthetsz vele.

Egyébként meg becsüld/őrizd meg ezt a pasit, mert az ember lánya manapság olyan ritkán talál magának normális férfit.

2012. okt. 11. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!