Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vannak ekkora hangulatin...

Miért vannak ekkora hangulatingadozásaim?

Figyelt kérdés

Az esetek nagy részében 'egyhangú' vagyok. Sokat, hangosan nevetek, tőlem zeng a suli. Viszont sírok is, van, hogy suliban is.

Tegnap kiakadtam egy új tanáromtól. Egyáltalán nem volt szimpatikus, és kötelezővé tette, hogy templomba kell járni, és ha félévente két vasárnap nem megyek el, nem ad jegyet hittanból. Óra végén sírva mentem ki a teremből. Új lett a magyar tanárom is. Amikor be kellett mutatkozni, és rám került a sor, mondta, hogy engem már ismer, és látott már sírni.

18l

2012. szept. 5. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem szép attól a tanárodtól, h ezzel kezdi az egész osztály előtt, hogy "Téged láttalak már sírni, úgyhogy ismerlek"...milyen ez már?? Kicsit, mintha megalázna (jót ne várj tőle a továbbiakban, pedagógiailag egy nulla ezek alapján). Jó, hogy nem azzal kezdte, hogy "hallottalak pukizni a női mosdóban korábban". Amúgy a hangulati ingadozásaid szerintem nem kórosak, csak ilyen típus vagy, ne szégyelld, lehet, hogy még a felnőtté válásod részjelensége
2012. szept. 5. 17:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Amúgy egyenlőre nincs probléma a magyar tanárommal, szimpatikus ennek ellenére, és egyáltalán nem sértő hangnemben mondta (ha a volt ofőm mondta volna ezt, akkor triplán kiborultam volna, és 'vergődtem' volna egy hatalmasat).
2012. szept. 5. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!