Jogosan gondolom úgy hogy a szüleim elkényeztették a
húgomat?
Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok a húgom meg most tölti a 14-et.Engem elég szigorúan neveltek bár azért én sem voltam egy jó gyerek így visszanézve.Lett egy jó munkám,elköltöztem otthonról és most a barátnőmmel élünk együtt.Ezen a héten mindennap haza jártam mert csináltam egy pár dolgot a házunkon (kőműves vagyok).A húgom is otthon volt mert "beteg".Ez a betegség abból áll hogy ameddig anya meg apa elmegy dolgozni addig nyavalyog utána meg facebook-ozik egésznap.Tegnap elkezdett nekem rinyálni hogy hozzak neki gyógyszert mert nagyon fáj a feje.Én meg ugye kocsival voltam,de már ittam ezért mondtam hogy nem megyek.Elkezdett ordítani meg sírni hogy ő mennyire rosszul van és vigyem el az orvoshoz.Meg hogy ő felhívja apát és elmondja hogy bánok vele.Kénytelen voltam elmenni gyógyszerért.Amikor elmentem akkor még sírt de amikor hazaértem akkor tátott szájjal ült a laptop előtt, észre se vette hogy bementem a szobájába.Alapvetően nyilán elmentem volna de egyszerűen tudtam hogy semmi baja nincs neki.Egy betegség nem így működik hogy most semmi bajom 5 perccel később meg a halálomon vagyok.A laptop előtt tud ülni de az hogy sütne nekem egy rántottát vagy valami az már luxus mert letörik a kis körmöcskéje.Manipulálja a szüleinket állandóan.Bezzeg amikor én beteg voltam akkor fokhagyma,tea,méz,pálinka aztán mehetsz amerre akarsz és most ezzel nem azt akarom mondani hogy nem lehet beteg valaki,de nyilvánvaló hogy csak megjátssza.Én elvinném legszívesebben pszichológushoz mert ez csak egyre rosszabb lesz.Én 13 évesen már 2 hónapokat dolgoztam nyáron neki meg még kb a fenekét is ki kell törölni.
9-es, azért, mert neki nincsen autója, mivel 14 éves, és ő volt a beteg. Nem tudom, mennyire volt beteg, meg tényleg 100%-osan szimulált-e, de azért a gyógyszer dolog meg a rántotta nem összehasonlítható, főleg, hogy egy kislányról van szó.
2020. szept. 26. 18:19
12/14 anonim válasza:
az 5-s irónia volt
2020. szept. 26. 18:59
13/14 anonim válasza:
Tisztelt Kérdező!
Legalább átmenetileg az lehetne a megoldás, hogy SZÁMODRA SOKKAL JOBB munkakörnyezetbe kerülj - ahonnan nagyon vidáman jönnél haza.
Kaphatnál ötleteket, hogyan kezeld a húgod indulati kitöréseit, hangulati labilitásait (pl. "játszhatsz" Vele KIS ÓVODÁST - nézzél ilyen videókat, illetve "hogyan ismerkednek a homokozóban a kicsik", stb.)
Ui: el kellene jutni a TARTÓS, FELHŐTLEN HUMORÉRZÉK kifejlesztéséig - a betegségek is jobban elkerülnének, tudományosan bizonyított tény.
2020. szept. 27. 05:07
14/14 anonim válasza:
1. Attól, hogy fekve görgeti a facebookot, nem jelenti azt, hogy jól is van! Az én időmben tvt meg dvdt néztünk ilyenkor. Nézze a falat, vagy mi?
2. A fiatalabb gyerekekkel mindig engedékenyebbek a szülők. Ez egy íratlan szabály. Ez van. MINDIG. - egy legkisebb gyerek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!