Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tehetnék ezzel az érzéssel...

Mit tehetnék ezzel az érzéssel? Az apám haldoklik és egyszerre önt el bűntudat és fájdalom.

Figyelt kérdés

Megígértem neki, hogy meglátogatom, amikor még egészséges volt, de végül máshogy alakultak a dolgok és most külföldön vagyok és talán soha nem megyek haza. Rettentően bűntudatom van azért, mert nem búcsúzhattam el tőle és most elvileg haldoklik. Sosem voltunk jóban, azt hiszem nem is érdekelt, de valami változott. Mit kezdjek ezzel az érzéssel? Talán most először érzek bűntudatot plusz annyira rossz, hogy meg fog halni és nem tehetek ellene semmit.

Eddig igazából csak haragot éreztem iránta, sőt amikor elmondta anyukám, hogy haldoklik röhögtem, de most valami más.

2020. szept. 18. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
amit érzel az lehet csak annak a fájdalma, hogy hiányzott neked egy igazi szerető apa, aki nem a valódi apád volt. Amíyg él az apád, addig él a remény is hogy talán olyan lehet mint a képzeletedben vagy addig legalább megvolt egy vágy, egy ideális apakép. Most hogy elmegy az apád, semmilyen apád sem lesz, se ideális, se pedig nem ideális apád. Ezt nehéz elviselni. Látogasd meg, de legyél reális. tudd hogy ki volt ő valójában és miylen ember.
2020. szept. 18. 11:43
 12/17 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#9: Sok ember örömében - is - sír. A röhögés nem mindig - bár jellemzően - örömből ered, hanem a döbbenet, a meglepetés miatt is lehet.
2020. szept. 18. 12:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Én azt hiszem így kezelem a stresszt vagy nem tudom.
2020. szept. 18. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Gyere haza, anyukádbak meg kell értenie.
2020. szept. 18. 13:15
 15/17 A kérdező kommentje:
Haza fogok menni, talán ha nem teszem bánni fogom
2020. szept. 18. 14:31
 16/17 anonymousreview60 ***** válasza:
#15: Ez így van.
2020. szept. 18. 14:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nagyon bánni fogod.
2020. szept. 18. 14:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!