Jogos, hogy a szüleim megvették neki a lovat? Nagyon féltékeny vagyok.
16/L vagyok, van egy 15 éves húgom. Mindketten lovaglunk, én három, ő hét éves kora óta. Engem komolyabban foglalkoztat a dolog, nem csak hobbi szinten, szeretnék felnőttkoromban edző lenni. Jelenleg díjlovas rajtengedélyem van és készülök az ugróra. A húgom soha nem versenyzett, nem is akart, ugrani sem ugrott soha, egyszerűen nem érdekli. Nekem úgy tűnt, ez neki csak hobbi.
Eddig kettőnknek bérelték a szüleink a lovarda egyik lovát, felváltva lovagoltunk rajta. Nekem régi álmom egy saját ló, megdolgozom érte, rendszeresen lovaglok és babysitterkedek (11 éves korom óta), hogy meg tudjam majd venni a szükséges felszereléseket, ha arra kerül sor. Erre a húgom egyet vakkantott, hogy lovat szeretne, nekiálltak keresni. Megtalálták a tökéletes lovat, kipróbálta, jó volt, megvették neki. De nem csak ilyen hobbiló, egy 9 millió (!) Ft-os ugróló. Megvettek neki minden szükséges felszerelést is. Nekem továbbra is bérlik a lovardai lovat, de egy másik lánnyal közösen, aki szintén versenyzik, vagyis már versenyen is ketten leszünk rajta. Azt mondták, hogy fel sem ülhetek a húgom lovára, egyszer sem. Egy ismerősöm a testvérével közösen kapott lovat, szerintem ez korrekt.
Igen, irigy vagyok. Nagyon.
16/L
Kérdező,
többen kérték, hogy megírhatnál még valami konkrétumot, amit feltételezünk, hogy nem írtál meg a kérdésedben. Megtennéd? Akkor feleletet kaphatna a 20-as kérdező is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!