Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogos, hogy a szüleim megvetté...

Jogos, hogy a szüleim megvették neki a lovat? Nagyon féltékeny vagyok.

Figyelt kérdés

16/L vagyok, van egy 15 éves húgom. Mindketten lovaglunk, én három, ő hét éves kora óta. Engem komolyabban foglalkoztat a dolog, nem csak hobbi szinten, szeretnék felnőttkoromban edző lenni. Jelenleg díjlovas rajtengedélyem van és készülök az ugróra. A húgom soha nem versenyzett, nem is akart, ugrani sem ugrott soha, egyszerűen nem érdekli. Nekem úgy tűnt, ez neki csak hobbi.

Eddig kettőnknek bérelték a szüleink a lovarda egyik lovát, felváltva lovagoltunk rajta. Nekem régi álmom egy saját ló, megdolgozom érte, rendszeresen lovaglok és babysitterkedek (11 éves korom óta), hogy meg tudjam majd venni a szükséges felszereléseket, ha arra kerül sor. Erre a húgom egyet vakkantott, hogy lovat szeretne, nekiálltak keresni. Megtalálták a tökéletes lovat, kipróbálta, jó volt, megvették neki. De nem csak ilyen hobbiló, egy 9 millió (!) Ft-os ugróló. Megvettek neki minden szükséges felszerelést is. Nekem továbbra is bérlik a lovardai lovat, de egy másik lánnyal közösen, aki szintén versenyzik, vagyis már versenyen is ketten leszünk rajta. Azt mondták, hogy fel sem ülhetek a húgom lovára, egyszer sem. Egy ismerősöm a testvérével közösen kapott lovat, szerintem ez korrekt.

Igen, irigy vagyok. Nagyon.

16/L

2020. szept. 16. 15:35
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező,

többen kérték, hogy megírhatnál még valami konkrétumot, amit feltételezünk, hogy nem írtál meg a kérdésedben. Megtennéd? Akkor feleletet kaphatna a 20-as kérdező is.

2020. szept. 16. 17:30
 22/55 anonim válasza:
51%
Kamukérdés. A sok lepontozó majom meg mindent elhisz...
2020. szept. 16. 17:34
 23/55 anonim ***** válasza:
31%
Tuti, hogy kamu. 9 milla? Na persze. :-D
2020. szept. 16. 17:51
 24/55 A kérdező kommentje:
#21 Elnézést, dolgom volt, most már ráérek válaszolgatni.
2020. szept. 16. 18:31
 25/55 A kérdező kommentje:
#23 Ha arra érted, hogy egy ló nem 9 millió, akkor fel kell világosítsalak, magasabb szinten többszáz milliót is elkérhetnek értük. Ha arra érted, hogy egy kezdőnek nem kell ilyen ló, akkor igazad van, mert szerintem se.
2020. szept. 16. 18:37
 26/55 A kérdező kommentje:
#12 Lehet neked lesz igazad. És őszintén, remélem is. A szüleink sokat mondogatták neki, hogy versenyezhetne, de ő nem akart. Talán a ló is ösztönzés.
2020. szept. 16. 18:40
 27/55 A kérdező kommentje:
#4 Ez viszont hülyeség amit írtál
2020. szept. 16. 18:42
 28/55 A kérdező kommentje:
#14 A lovat ismerősöktől vették, állítom, hogy áron felül is kapták meg. De egyébként egyetértek veled.
2020. szept. 16. 18:43
 29/55 A kérdező kommentje:
Akik azt írták, hogy kamu: Ez nem engem minősít, hanem titeket. El kell árulnom, nem minden kamu, amit itt olvastok. Miért kell mindig ezzel jönni?
2020. szept. 16. 18:45
 30/55 A kérdező kommentje:
Akik szerint elhallgatok valamit: Nem tudom, szerintem nem történt semmi olyasmi, ami miatt ezt csinálhatták. Arra tudok gondolni, hogy azért a versenyekért meg REV-ért is fizetni kell, talán úgy érezték, így lesz egyenlő.
2020. szept. 16. 18:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!