Szülők megvettétek a gyereknek az xbox one konzolt?
Felesleges ...
Vagy egy jo kis gamer pc azon minden elmegy amit szeretnek
Es sokkal.tobb mindenre alkapmas mint a konzolok
Az apjuknal van konzol de pont ugyan azt a 3 jatekot jatszak rajta mint a pc-n itthon
De ha teszem azt ugy jonne oda hozzam h KELL neki akkor plane nem vennem meg... A anyja vagyok nem pedig valami kiszolgaloszemelyzet vegtelen bankszamlaval ...!!!
Nalunk az a szabaly h ha nagyobb erteku dolog kell nekik akkor szepen osszerakjat a zsebpenzbol az X reszet es akkor megvesszuk
1. H erezzek h mennyit er a penz - takarekossag !
2. Tudjanak turelmesen varni amig megvesszuk
magunknak vettük meg :D De kinect -tel... tök jó ha rossz az idő, simán teniszezünk, táncolunk , fruit ninjazunk vele, az egész család. Amúgy mindenkinek van rajta játéka, de nem vettünk, hanem a goldot megvettük évesre, és amiket avval le lehet ingyen tölteni abból választhat mindenki.
Szerintem jó cucc. A kinect meg tök buliprogram, felnőttek is imádják, mi visszük magunkkal ha buliba megyünk. Éjféli fruit ninja mindent visz :)
Szerintem ez teljesen mindegy, hogy más szülők mit csinálnak. Neked kell eldönteni, hogy a pénzedbe és az elveidbe belefér-e.
Nekem pl. mondhatja akaráki, hogy hülyeség, meg drága 100 ezerért, mikor én is élvezem az ilyet (igaz mi a férjemmel a sony-t preferáljuk) és csak a férjemnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!