Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem nézi meg, ha...

Anyám miért nem nézi meg, ha már nem hiszi el?18

Figyelt kérdés

Szerdán KRESZ vizsgám lesz és az előbb három órán keresztül gyakoroltam az előírt oktató program segítségével, ami az időt méri. Addig anyut megkértem, hogy ne zavarjon, ne jöjjön be a szobába.(egy szobában vagyok vele, mert apu "horkol", így ő van egyedül külön szobában) Ha anya bejön akkor mindig az van belőle, hogy szól a tv, ő meg alszik/telefonozik, szóval nem azt nézi, de lecsukni nem lehet, szóval elég zavaró. Ha meg nem megy a tv akkor fél percenként beledumál valamibe.

Jó, anyám nem jött be, kivételesen tényleg nem zavart, ha már megkértem rá. Befejeztem a gyakorlást, ő meg nagy megsértődve közli, hogy én tuti nem foglalkoztam három órát a KRESZ anyaggal, mert látta, hogy elérhető vagyok Messengeren. (Egy közös csoportban mindenki tartja a kapcsolatot az oktatóval, ha valami kérdés merül fel tanulás közben, szóval érthető, hogy miért voltam elérhető...)

Én mondtam neki, hogy jó akkor nézze meg, a program a gépen merte az időt. Nem, ő nem nézi meg... Ráadásul nem is szól most hozzám.

Ha nem hiszi el, hogy tanultam és duzzogni akár a semmin, akkor miért nem képes megnézni gépen, hogy, tényleg azt csináltam három órán keresztül? Egyáltalán miért olyan hihetetlen, hogy vizsga előtt három órákat tanulok egyben?

2020. szept. 12. 15:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

De hát a nagyobb kéne a tietek legyen, ha ketten vagytok, és ott egy paravánnal vagy galériával vagy fallal ketté lehet osztani.

Meg olyan is van, hogy emberek elköltöznek egy másfajta beosztású lakásba, 2 szobásból 3 szobásba...

2020. szept. 12. 20:15
 12/21 A kérdező kommentje:
Ezt anyáméknak kéne elmagyarázni... Itt még a szekrényt se lehet úgy átpakolni, hogy az ketté ossza a szobát, mert akkor mit gondolna egy esetleges vendég, aki nappal betéved a szobába egy évben max egyszer....
2020. szept. 12. 20:20
 13/21 anonim ***** válasza:

12: "Ezt anyáméknak kéne elmagyarázni..."

És mi akadályoz meg benne?

2020. szept. 12. 20:24
 14/21 A kérdező kommentje:

Semmi, már rég megtörtént, nem hatott. :)

A válasz az, hogy mások is laknak egy szobába a szüleivel, mert csak egy szoba van, vagy esetleg a de önző vagyok változatai. :)

Ezen már csak az segít, ha minél hamarabb lelépek és nem szólok hozzájuk. :)

2020. szept. 12. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:

14: Nekem az a benyomásom, úgy viselkedsz, mintha nem lennél családtag. Te is tagja vagy annak a családnak, nem is 2,5 éves már, és ha 10 éven át napi 5-6-szor forszíroznád a lakáscserét, szerintem már régen három- vagy négyszobás lakásban laknátok.

Főleg, ha el is kezdted volna a projektet, ki is néztél volna lakásokat, amiket meg tudtok venni.

2020. szept. 12. 20:30
 16/21 A kérdező kommentje:

Ha napi 5-6-szor forszíroznám akkor max pofán vágtak volna, hogy, hogy nem értem meg, hogy nincs anyagi keret és stb. Plusz ha tíz éve a témán lennék akkor nyolc évesen el kellett volna kezdenem, amikor még nem igényeltem a magánszférát ennyire. :)

Abban az időszakban amikor apám még ivott, akkor próbáltam javasolni megoldásokat, amire szintén a hogy lehetek ilyen önző volt a válasz....

Plusz a normális családokban sem a gyerek követeli ki az új házat és a költözést, nemhogy nálunk...

Na mindegy... Egyszer úgyis elköltözök lehetőleg jó messzire...

2020. szept. 12. 20:36
 17/21 anonim ***** válasza:

" hogy, hogy nem értem meg, hogy nincs anyagi keret"

Hát akkor szépen megtanítgatod őket, hogy még nyereséggel is lehet lakást cserélni. Pl. ha ezt eladjátok 35-ért, vehettek 3 vagy 4 szobásat 28-ért, 1-2 millió a költözés, hirdetés, ügyvéd, egyebek, és 5+ millió nyereség van (most csak találomra mondtam a számokat).

Ha 5 évbe telik, hogy megértesd velük, akkor 5 év. 12-17 éves korig bőven belefért volna.

Vannak más rokonaitok?

Pl. nagyszülők külön ingatlanban?

Velük is lehet összefogni.

2020. szept. 12. 20:40
 18/21 A kérdező kommentje:

"Tilos" az itthoni gondokról beszélnem, mert ha visszahallják, akkor hallgathatom a szégyent hozok rájuk dumát...

Plusz nem hiszem, hogy egy lehetőségek nélküli, rossz tömegközlekedésű városban bármilyen ingatlant is el lehetne úgy adni, hogy azzal jól járjanak.

Meg igazából 14 éves korom körül már mindegy volt a koli miatt.

2020. szept. 12. 20:46
 19/21 Savlekotő ***** válasza:
100%

Itt te villámhárító vagy,Anyád szimplán frusztrált,mert nincs normális házas élete,házassága apád semmit se segít stb. Hosszú lenne kifejteni. Különben nem a 18 éves lánya szobájában nyomorogna és nem veled puffogna a semmin.. Lassan költözz el mert bedarálnak..

70F

2020. szept. 13. 02:00
 20/21 Savlekotő ***** válasza:
100%

"Nekem az a benyomásom, úgy viselkedsz, mintha nem lennél családtag."

Persze hogy nem érzi magát családtagnak,mivel nincs semmilyen családja,Ha már 14 évesen is ez volt otthon,normális családba a feleség nem a 18 éves lányával alszik és nem őt nevezi önzőnek mert ő egy légtérbe se bír a férjével lenni,egymást se kezelik családtagként.. Tilos beszélni,gondolom kifelé megy az idilli házasság képe,és ciki lenne ha borulni a szaros vödör. Ilyen szülőkkel jobb nem sokáig egy légtérben élni.

70F

70F

2020. szept. 13. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!