Szülők! Ti mondtátok már olyat a gyereketeknek, hogy kár volt megszületnie?
Mostanában egyre gyakrabban mondja az anyám, hogy kár volt engem megszülnie, én pont nem kellettem volna, stb...
Sokszor már hallgatni sem bírom. Hogyan vegyem rá, hogy abbahagyja ezt? 18L
Tehát igazából ezen akkor kellett volna elgondolkodnia, amikor várandós volt veled (abortusz létezik ugye, bár morbid dolog), vagy mielőtt eldurrant benne apukád.
A gyerek az nem egy film, amit ha megunok, vagy mégsem tetszik, akkor kikapcsolom. A gyerekvállalásnak egy komoly, tudatos, felelősségteljes döntésnek kell lenni.
Mit szól hozzá apukád? Nem vágott le még két sallert anyukádnak?
Hát figyi, ha apádnak minden mindegy, anyád meg átkoz téged, akkor szerintem költözz el otthonról amint lehet. Akár barátokkal, barátnőkkel. Még mindig jobb, mint olyan szülőkkel élni, aki elvan a pocsolyában, a másik meg látni sem bír téged.
Sajnálom, nagyon kemény lehet, nem is tudok vele azonosulni. Kívánom, hogy megtaláld az életben a boldogságot!
De sokat hallgattam ezt, mikor kisgyermek voltam,,,,
Ma már én is szülő vagyok, soha nem mondanék ilyet, mindig azt akarom, hogy jó érzések legyenek bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!