Mikor megszületett a gyereketek, akkor mi volt, vagy mi lett volna az az eszköz, vagy valami, ami nagy segítség lett volna, és nagyban megkönnyítette volna a dolgotok?
Mi sokmindent kipróbáltunk, rezgőszék, játszószőnyeg, anyámkínja, de semmi nem vált be, mert a gyerekem nagyon bújos volt babaként, én kellettem neki, az érintésem és a cici, nem más tárgyak.
Az ilyen babáknak találták ki a hordozókendőt. Én képtelen voltam megtanulni használni, de akik használták azok istenítették. Valszeg nekem is megkönnyítette volna az életem, és ha megtanulom a hátamra felkötni a babát, hogy nem esik ki közben, akkor még tudtam is volna házimunkát végezni, főzni.
De ha olyan babát dob a gép, akinek tök mindegy minden, csak kapjon enni, inni azt jól van, akkor elég neki valami bizbasz, ami lóg felette, és ellesz vele.
Hordozókendő tényleg jó dolog. elsőnél még nem volt, cipelhettem egész nap, másodiknál már vettem, mert jókat hallottam róla, nagyon szerettük.
Ezen kívül leginkább egy házirabszolgára lett volna szükségem :D
Hát nekem az,ha valakire rábízhattam volna amíg alszom :)
Lehet,hogy ha közel álltok az anyukával egymáshoz,akkor pár "alváskupon" jól jönne :)
Az eszközök egyik babánál bejönnek,a másiknál nem.
Hordozó kendő, elektromos babahinta ( újszülött kortól)
Mind kettőt csak 2 hónapos korábban szereztem be. Kár :(
Nagyon hasznosak voltak, és megkönnyítették a napjainkat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!