Mikor megszületett a gyereketek, akkor mi volt, vagy mi lett volna az az eszköz, vagy valami, ami nagy segítség lett volna, és nagyban megkönnyítette volna a dolgotok?
Első három hónapban egy szakácsnak örültem volna. Hol vannak már a komatálas idők, ma már nem igazán szokás, pedig milyen jól jött volna. :)
Amúgy egy hordozókendővel jártunk volna jól.
Már akkor vettem volna egy minőségi (vajpuha) szövött hosszúkendőt és egy podot. mondjuk nekünk a hosszúkendő pont kimaradt, a podegi meg már későn került hozzám... de másodszorra biztosan nem így lesz.
Talán egy adamo hinta vagy egy pihenőszék is jó lett volna. előbbi jobb, de helyhez kötött, utóbbi helyett a hordozót használtuk.
pop-up strandsátor is jobb lett volna, mint a sima, egyszerűbb lett volna a strandolás.
Járóka.
A nappalink az alsó szinten van, ott tartozkodunk többnyire. A járóka négyzet alakú volt, rácsos, 1mx1m. Babakorában kiválóan tudott benne aludni, később forgolódni, majd játszani. Ebben megtanult felttérdelni és felállni, majd lépegetni. Ha nem értem rá lesni, hogy merre kódorog a lakásban, akkor ezt csak ide-oda húztam (mert kerekei voltak) és biztonságban tudtam a gyereket. Mindkettőnél hatalmas hasznát vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!