Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor megszületett a gyerekete...

Mikor megszületett a gyereketek, akkor mi volt, vagy mi lett volna az az eszköz, vagy valami, ami nagy segítség lett volna, és nagyban megkönnyítette volna a dolgotok?

Figyelt kérdés
Olyat szeretnék venni, ami hasznos, pénz nem számít, de szeretném megkönnyíteni az első évet vele. Akár játszószőnyeg is lehet, vagy bármi hasznos.
2017. jún. 15. 16:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
rezgős pihenőszék. életmentő volt az első 2 hónapban.
2017. jún. 15. 18:32
 12/19 anonim ***** válasza:
94%
Egy autó és egy mosogatógép.
2017. jún. 15. 19:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Kendő, robotporszívó, mosogatógép. Így utólag adamo hintát is vennék, sokáig nagyon nehezen aludt napközben, azt is rajtam kendőben, vagy egy nagy régi mélykocsiban ringatva. A hintával ez lehet könnyebb lett volna.
2017. jún. 15. 19:55
 14/19 anonim ***** válasza:
Hordozókendő (nekem a rugalmas jött be kisbabás időszakra), pihenőszék (nem nyugtatta pólyás korban, de hasznos), elektromos mellszívó.
2017. jún. 15. 21:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Első három hónapban egy szakácsnak örültem volna. Hol vannak már a komatálas idők, ma már nem igazán szokás, pedig milyen jól jött volna. :)

Amúgy egy hordozókendővel jártunk volna jól.

2017. jún. 15. 21:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Már akkor vettem volna egy minőségi (vajpuha) szövött hosszúkendőt és egy podot. mondjuk nekünk a hosszúkendő pont kimaradt, a podegi meg már későn került hozzám... de másodszorra biztosan nem így lesz.

Talán egy adamo hinta vagy egy pihenőszék is jó lett volna. előbbi jobb, de helyhez kötött, utóbbi helyett a hordozót használtuk.

pop-up strandsátor is jobb lett volna, mint a sima, egyszerűbb lett volna a strandolás.

2017. jún. 16. 09:49
 17/19 jafnrétti ***** válasza:
Hordozókendő, Adamo hinta
2017. jún. 16. 12:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, szerintem hordozókendőt fogok venni, azt tuti nem szereztek be, szerintem fölöslegesnek tartják, de annyian ajánljátok. :)
2017. jún. 16. 15:17
 19/19 anonim ***** válasza:

Járóka.

A nappalink az alsó szinten van, ott tartozkodunk többnyire. A járóka négyzet alakú volt, rácsos, 1mx1m. Babakorában kiválóan tudott benne aludni, később forgolódni, majd játszani. Ebben megtanult felttérdelni és felállni, majd lépegetni. Ha nem értem rá lesni, hogy merre kódorog a lakásban, akkor ezt csak ide-oda húztam (mert kerekei voltak) és biztonságban tudtam a gyereket. Mindkettőnél hatalmas hasznát vettem.

2017. jún. 16. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!