Szülők! Ti mondtátok már olyat a gyereketeknek, hogy kár volt megszületnie?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre gyakrabban mondja az anyám, hogy kár volt engem megszülnie, én pont nem kellettem volna, stb...
Sokszor már hallgatni sem bírom. Hogyan vegyem rá, hogy abbahagyja ezt? 18L
2020. szept. 9. 08:10
11/30 anonim válasza:
Nekem soha, de telefonban hallottam ahogy valakinek panaszkodik így rólam.
13/30 anonim válasza:
Én gyerek vagyok, és nekem is mondta már ezt anyám többször is. Meg még ennél cifrábbat is.
14/30 anonim válasza:
Soha!! Én nagyon örülök, hogy van nekem :)
15/30 anonim válasza:
Dehogy mondanék én ilyet! Miért tenném, ha egyszer imádom? :)
16/30 anonim válasza:
én nem, de nekem anyám igen. konkrétan azt, hogy bárcsak megfojtott volna a születésemkor. közben addig vert, ameddig levegőt bírt venni
17/30 anonim válasza:
Kizárt, hogy bármikor is ilyet mondjak, hiszen a gyerekeim és a családom a legfontosabbak nekem!
18/30 anonim válasza:
Férjem kínai. Egyik nagymamájának mondták a szülei, hogy kár volt megszületnie, mert csak egy lány. Egyedül a fiú ér valamit.
19/30 anonim válasza:
Nekem nem mondtak ilyet a szüleim,én mondtam nekik,hogy bár inkább ne születtem volna meg.
20/30 anonim válasza:
En vagyok a gyerek. Apam egyszer azt mondta anyámnak, hogy o mondta, hogy ne tarsanak meg.
Hát nem esett jol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!