Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » (Elméleti kérdés) Ti meg...

(Elméleti kérdés) Ti meg tudnátok bocsátani a gyereketeknek, ha kiderülne, hogy egy perverz sorozatgyilkos?

Figyelt kérdés

2020. szept. 7. 08:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

Ő csinálja hullákkal vagy, arról néz képeket? Valamint valós hullák, vagy valami hentai?

Nem örülnék , természetesen ha valós személyek hulláival való gusztustalankodást látnék.

2020. szept. 7. 11:06
 12/27 anonim ***** válasza:
26%
Igen, természetesen.
2020. szept. 7. 11:07
 13/27 A kérdező kommentje:

#13 hullák meztelen képeire gondoltam

Azt tapasztalom, hogy sokkal empatikusabbak itt, mint egy 10 évvel ezelőtti kérdésnél, ahol a megerőszakolós téma volt, ott a legtöbben azt írták, hogy kitagadnák / megölnék

2020. szept. 7. 11:14
 14/27 anonim ***** válasza:
94%

A megbocsájtás az rossz kifejezés ennél a kérdésnél.

Megbocsájtani nem nekem kell, hanem az áldozatok családjának, azok meg ha nem teljesen agymosottak soha nem fognak megbocsájtani.

Meggyőződésem, hogy a perverz sorozatgyilkosok elmebetegek, így azon lennék, hogy a megfelelő intézménybe kerüljön örökre. Az ilyenek gyógyulásában nem hiszek, ez ugyanis nem nátha.

Azon viszont elgondolkoznék, szülőként miért nem figyeltem jobban a jelekre, mert az nem igaz, hogy hopp valaki perverz sorozatgyilkos lesz, holott előtte teljesen normális volt és minden rendben ment vele. Ha valakinek nem bocsájthatok meg, az elsősorban én vagyok!

2020. szept. 7. 11:40
 15/27 anonim ***** válasza:
78%
A sorozatgyilkosok mintaeletet élnek, lebukasukkor a kornyezetuk de meg a sajat csaladjuk is rendkivul meglepődnek.
2020. szept. 7. 11:56
 16/27 anonim ***** válasza:
92%
Sok sorozatgyilkos életét követtem és követem, mert nagyon érdekes téma. A börtönpszichológusok mindig azt nyilatkozzák, hogy általában az édesanyák a egyetlenek, akik ki szoktak tartani egy-egy ilyen elítélt mellett. A megbocsátás erős szó erre, de a világ legerősebb kapcsolata az az anya-gyerek kapcsolat. Általában az édesanya halála után mindennemű küvilági kapcolat meg is szokott szűnni az elítélt számára.
2020. szept. 7. 12:41
 17/27 A kérdező kommentje:
Én is sokat érdeklődők a sorozatgyilkosok iránt, de én ezt leginkább Bundy-nál vettem észre. Kemper megölte az anyját ugye, Gein anyja meghalt, Dahmertől elzárkóztak szülei
2020. szept. 7. 13:53
 18/27 anonim ***** válasza:
87%
Én főleg magyarokat követek, ott szinte mindig jelen van az édesanya, ha még él.
2020. szept. 7. 14:16
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék neki megbocsátani, és valszeg magamnak se nagyon tudnék, mivel lehet nem figyeltem oda rendesen a nevelésére. Nyilván ha az adott gyereknek van valami szellemi problémája, akkor az egy kicsit másabb kategória, mivel lehet nem volt tisztában tettével, de akkor is erősen gyötörne a lelkiismeretem. Ebben az esetben neki megbocsátanék, magamnak nem.
2020. szept. 7. 15:20
 20/27 anonim ***** válasza:
81%
A Beszélnünk kell Kevinről c. film pont ezt a témát boncolgatja. Mit érez egy sorozatgyilkos anyja? Mit rontott el, hogy ilyen lett a gyereke? Egyáltalán ő a hibás?
2020. szept. 14. 07:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!