(Elméleti kérdés) Ti meg tudnátok bocsátani a gyereketeknek, ha kiderülne, hogy egy perverz sorozatgyilkos?
Ő csinálja hullákkal vagy, arról néz képeket? Valamint valós hullák, vagy valami hentai?
Nem örülnék , természetesen ha valós személyek hulláival való gusztustalankodást látnék.
#13 hullák meztelen képeire gondoltam
Azt tapasztalom, hogy sokkal empatikusabbak itt, mint egy 10 évvel ezelőtti kérdésnél, ahol a megerőszakolós téma volt, ott a legtöbben azt írták, hogy kitagadnák / megölnék
A megbocsájtás az rossz kifejezés ennél a kérdésnél.
Megbocsájtani nem nekem kell, hanem az áldozatok családjának, azok meg ha nem teljesen agymosottak soha nem fognak megbocsájtani.
Meggyőződésem, hogy a perverz sorozatgyilkosok elmebetegek, így azon lennék, hogy a megfelelő intézménybe kerüljön örökre. Az ilyenek gyógyulásában nem hiszek, ez ugyanis nem nátha.
Azon viszont elgondolkoznék, szülőként miért nem figyeltem jobban a jelekre, mert az nem igaz, hogy hopp valaki perverz sorozatgyilkos lesz, holott előtte teljesen normális volt és minden rendben ment vele. Ha valakinek nem bocsájthatok meg, az elsősorban én vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!