(Elméleti kérdés) Ti meg tudnátok bocsátani a gyereketeknek, ha kiderülne, hogy egy perverz sorozatgyilkos?
Figyelt kérdés
2020. szept. 7. 08:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Talán
109 szavazat
1/27 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék provokálni senkit és persze kitaláció. Nincs gyerekem és én sem vagyok sorozatgyilkos, csak olvastam itt egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy ki mit tenne, ha a gyereke megerőszakolna valakit és nekem meg eszembe jutott ez
2020. szept. 7. 08:29
2/27 anonim válasza:
Ha nem engem perverzkedik meg sorozatgyilkol meg, miért ne?
3/27 anonim válasza:
A szulonek az a dolga hogy negbocsasson. Igen meg tudnek. Nem az en dolgom hogy eliteljem
4/27 anonim válasza:
a gyereknem meg tudnék bocsátani, magamnak valószínűleg nem.
5/27 anonim válasza:
Nem tudom. Egyet tudok, örökre kétségeim lennének.
Ezért a szavazást kihagytam.
6/27 A kérdező kommentje:
Milyen gyorsan mennyi válasz
Köszönöm
2020. szept. 7. 09:15
7/27 anonim válasza:
Ilyet senkinek sem tudnék megbocsátani.
9/27 anonim válasza:
Egy névtelen oldalon MIÉRT NE lehetne ilyet megkérdezni? Húzzatok már a vérbe kötekedni állandóan.
10/27 A kérdező kommentje:
És ha mondjuk a gyereketek még nincs 18 és nekrofil fotókat találtok a telefonján?
2020. szept. 7. 09:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!