Bolhából elefántot csinálunk?
Véleményezzétek a helyzetet, illetve ti mit tennétek a helyembe?
Anyukámról van szó, és rólam. Bármilyen kicsi, lényegtelen dolgon össze tudunk veszni, egészen az szájtépés, csapkodásig. Naponta többször. Mai téma például az volt, hogy, az autóba(hátul) miért jobb nekem bal oldalon ülni, mint a jobbon. Egész úton üvöltöztünk, hirtelen fékezgetett(direkt), stb... Teljesen ellentétei vagyunk egymásnak, legtöbb mindenbe más a véleményünk. Anyukám az egyetlen szülőm, barátaim nincsenek nagyon, nagyszülők egy része elhunyt, másik része nagyon idős, beteg, apukám se él már, több rokon nincs a közelembe.
18/L,sajnos nem úgy állok, hogy el tudjak költözni.

"Mai téma például az volt, hogy, az autóba(hátul) miért jobb nekem bal oldalon ülni, mint a jobbon."
Ha a helyedben lettem volna, nekem itt az alapkerdes nem az lett volna, hogy miert jobb nekem bal oldalon ulnom, hanem az, hogy mit pofazik bele abba, hogy melyik oldalra ulok.
Azt kene megertenie, hogy nem mindenkinek ugy jo, ahogyan neki. Es ha nem zavaro, nem veszelyes, nincs valami komoly oka, hogy o beleszoljon, akkor ne szoljon bele.
Az meg, hogy nekiallt fekezgetni, hat, tobbet be sem ulnek egy ilyen kozveszelyes orult melle.

Nekem van egy ötletem... főiskola/egyetem, kolesz az ország másik felén... aztán viszlát... Viszont ahhoz keményen tanulni kell. Egyrészt azért, hogy felvegyenek, másrészt azért, hogy legyen ösztöndíjad, amiből fizeted a koleszt és valamilyen szinten eltartod magad. Addig meg suli előtt nyáron/hétvégén stb vállalj munkát.
Ha túl vagy az első 1-2 éven, utána esetleg vállalhatsz korrepetálást is (ez azért nagyban függ attól, hogy mit fogsz tanulni). Addig viszont próbáljatok meg nem egymás torkának esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!