Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem az anyám? M...

Miért ilyen velem az anyám? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyám sajnos nagyon megkeseríti az életem. Szegények vagyunk.. Nincs fürdőszobánk még és egyik szobában szoktunk fürdeni, gyerek kádban. A szükségleteim egyáltalán nem tudom miatta elvégezni. Napok óta bűzleni, izzadni szoktam a nem fürdéstől.. És ez megőrjít.. Nem tudom mit tehetnék. Soha semmi nem jó neki, ha takarítok, vagy bármit is csinálok. Mindig elmond mindennek, elátkoz.. Mindig helyettem akár dönteni, mindig az van, amit Ő akar. És ha megmondom neki az igazat, neki áll följebb.. És még ezért is megkapom a magamét. Anyám nagyon nárcisztikus, naív, negatív.. Sokszor megmondja, hogy mit csináljak és mit ne. A munkáim mind elcseszte nekem, és ezért munkanélküli vagyok. Menekülök, de nem tudok. Nem tudok külön menni se, hogy jobb legyen.. Nincs pénzem, nem számíthatok senkire se, aki segítene. Nem tudok mit tenni. Folyton én vagyok a rossz, pedig ott van a többi tesóm is... Ők semmit nem csinálnak, és velük meg nem annyira olyan, mint amilyen velem. Lány vagyok, a sulit is ott kellett hagynom, mert nem telt rá.. De nem is ez a lényeg.. Fogalmam sincs mit tehetnék. Lelkileg egy roncs vagyok, és már az öngyilkosságon gondolkozom.. Nem akarok meghalni, de ugyerzem nincs kiút. A párom dolgozik, de nem tudunk külön menni, mert nem telik rá, és nem tud kettőnket eltartani. Hozzá, meg az anyja miatt nem mehetek. Én hiába keresek munkát, ha sose jön össze, mert az anyám mindig mindent elront nekem. Tehetetlen vagyok..
2020. szept. 3. 15:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
97%

Én is azt javasolnám, hogy egy másik városban keress állást munkás szállóval! Anyádat meg miért akarnád magaddal vinni ezek után? Mi az, hogy nem enged? Nagykorú vagy, összepakolsz, eljössz! Így nem fogsz elöre haladni ha nem lépsz. Az öngyilkosságot meg felejtsd el!

Mondjuk azt nem értem, hogy anyudnak miért jó az, ha nem dolgozol.

2020. szept. 3. 17:50
 12/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem írtad, hol laktok, de gondolom nem főváros közelben, ha ennyire nincs munka.

Tessék, szállásos munka, két példa a sok közül.

[link]

[link]

2020. szept. 3. 21:05
 13/14 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem anyud csak nem akarja hogy úgymond te “gazdagabb” legyél nála… vagy is hogy nagyobb “sikereket érj el” mint ő🤷‍♀️
2020. szept. 3. 21:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Elősször is a tehetetlenséggel való felhagyás érdekében ismerd el a felelősséget hogy neked kell megoldanod a problémádat a következő kijelentéssel ->Én vagyok a felelős<- azután ha annyira korlátozni akar követeld tőle hogy öljön meg nagyon fontos hogy csak akkor rendelkezhetsz más élete felett ha a sajátodat is felteszed a kockára és ez ugye rá is igaz nehogy már öngyilkos legyél, ezzel neki tennél szivességet akár téglával is nyomatékosíthatod.
2020. szept. 18. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!