Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen velem az anyám? M...

Miért ilyen velem az anyám? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Anyám sajnos nagyon megkeseríti az életem. Szegények vagyunk.. Nincs fürdőszobánk még és egyik szobában szoktunk fürdeni, gyerek kádban. A szükségleteim egyáltalán nem tudom miatta elvégezni. Napok óta bűzleni, izzadni szoktam a nem fürdéstől.. És ez megőrjít.. Nem tudom mit tehetnék. Soha semmi nem jó neki, ha takarítok, vagy bármit is csinálok. Mindig elmond mindennek, elátkoz.. Mindig helyettem akár dönteni, mindig az van, amit Ő akar. És ha megmondom neki az igazat, neki áll följebb.. És még ezért is megkapom a magamét. Anyám nagyon nárcisztikus, naív, negatív.. Sokszor megmondja, hogy mit csináljak és mit ne. A munkáim mind elcseszte nekem, és ezért munkanélküli vagyok. Menekülök, de nem tudok. Nem tudok külön menni se, hogy jobb legyen.. Nincs pénzem, nem számíthatok senkire se, aki segítene. Nem tudok mit tenni. Folyton én vagyok a rossz, pedig ott van a többi tesóm is... Ők semmit nem csinálnak, és velük meg nem annyira olyan, mint amilyen velem. Lány vagyok, a sulit is ott kellett hagynom, mert nem telt rá.. De nem is ez a lényeg.. Fogalmam sincs mit tehetnék. Lelkileg egy roncs vagyok, és már az öngyilkosságon gondolkozom.. Nem akarok meghalni, de ugyerzem nincs kiút. A párom dolgozik, de nem tudunk külön menni, mert nem telik rá, és nem tud kettőnket eltartani. Hozzá, meg az anyja miatt nem mehetek. Én hiába keresek munkát, ha sose jön össze, mert az anyám mindig mindent elront nekem. Tehetetlen vagyok..
2020. szept. 3. 15:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

"Én hiába keresek munkát, ha sose jön össze, mert az anyám mindig mindent elront nekem."

Vagy már 18?

Amigy kitalálom. C típusúak vagytok

2020. szept. 3. 15:45
 2/14 anonim ***** válasza:
98%
De hát honnan írsz? Milyen sulit kellett otthagynod? Számítógép és net van? Mi az oka, hogy nem tudsz elmenni dolgozni?
2020. szept. 3. 16:12
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Gondolj arra, hogy az milyen pozitiv, hogy budosen is van pasid.

Bevezetett viz sincs?

2020. szept. 3. 16:16
 4/14 A kérdező kommentje:

Pár nap múlva leszek 19..

Szegény családban élek, de net meg ilyenek vannak.. Itthonról írok. Középiskolát.. Akkor is depressziós voltam és azzal is csesztetet anyu, hogy rám költötték a pénzt, és inkább ott hagytam, annak pedig örültek gondolom..

Az oka az, hogy akárhány munkánál próbálkozok, akiket ismer ott, megmondja nekik, hogy ne hozzanak papírt onnan, hogy felvételizhessek. Egyszerűen elcseszi nekem.. És most próbáltam talpra állni, titokban munkát keresni, de nincs felvételi, de majd hívni fognak, ha lesz..

2020. szept. 3. 16:19
 5/14 anonim ***** válasza:
97%
De miért nem akarja, hogy dolgozz??
2020. szept. 3. 16:21
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Nem értem miért ilyen. Mindig mindenbe beleszól és ezt már nem tudom kibírni. Nem sajnaltatom magam, de tényleg már nem tudok mit tenni. Senki nem ért meg..
2020. szept. 3. 16:23
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
apáddal mi van? él? ha igen, tartod vele a kapcsolatot?
2020. szept. 3. 16:37
 8/14 anonim ***** válasza:
97%
Keress egy messzebb lévő munkahelyet, olyat, ahol van munkásszálló. Ha a párod is bevállalja, kérhettek közös szobát. Indulásnak szuper.
2020. szept. 3. 16:46
 9/14 anonim ***** válasza:
3as te hulye vagy😂😂😂😂
2020. szept. 3. 16:48
 10/14 A kérdező kommentje:
Apám él, de nem él velünk. Hozzá nem akarok menni, mert nem vagyunk jóban. Rossz dolgokat tett, és nem bízok benne. Volt egy messzebb lévő munkahely szalassal. De anyám nem engedett el egyedül. Ő is velünk akart jönni mert mi parommal kiakartunk menni. Anyám meg egy szobán akart lenni 3-an. De aztán a vírus miatt nem mentünk ki, nem lehetett. Kerestem, de nem találok messzebb lévő munkát.. Belefaradtam.
2020. szept. 3. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!