31/34 anonim 

válasza:

mindenütt jó, de legjobb a...
lekváros palacsinta.
32/34 anonim 

válasza:

mért nem a lekváros buktát mondod? azt szeretem.
33/34 anonim válasza:
Én a mai fejemmel azt mondom, hogy ez a kérdés azokat izgatja, akik a puszta valagukkal kezdenek neki az életnek. Én is ilyen voltam pár évtizede. Én azt csinálnám, hogy gyereket , nőt nem vállalnék (esetleg hasonszőrű nőt, de nehéz ilyent találni), a magány és az egyedüllét nagyon jó dolog. Lakóautó, mobilház, vagy full szigetelt faházat olcsón zártkerten. Pár milliót össze lehet hozni valahogyan. Főiskolát, egyetemet nem vállalnék, mert diplomával sincs semmire garancia, középosztályra főleg nem. Esetleg elmennék Sopron-Győr környékére, ott néznék valami olcsó telket és hogy olyan munkát találjak, amibe nem szakadok bele és fenntartsam önmagamat. Valami laza munkát 4-6 órában. Külföldre kuli melósnak nem mennék, nyelvtudás is érdekes kérdés (mit tanuljon az ember?), esetleg 1-2 évig amíg megszerzem a fullos mobilházamat meg a telket. Ma már a klímaváltozást is figyelembe kell venni és a higiéniai viszonyokat, melyet nem bír az európai gyomor, plusz a helyi gazdasági (maffia) viszonyokat sem ismeri az ember. Nagyjából a világon ma már mindenütt ugyanaz a szitu. Dögölj meg a munkában és úgyis csak annyi pénzt adunk, amivel sakkban tarthatunk és 1 hónapnál semmiképpen ne láss előbbre. Mindenhol ugyanazok a hírek, ugyanazok a sorozatok, és ugyanaz a hülyítés a médiában. Vállalkozni nem egyszerű sehol a világon, mert szinte mindenhol maffia van. A kamionos apuka fia hozzászólását elhiszem, de azt mindenki tudja, hogy 1000-ből egynek jön így össze, ráadásul apuka-anyuka hozott egy komoly szakmát, "belelátott" egy iparágba (valószínűleg évtizedes tapasztalattal a háta mögött), kockáztatott és nyert. Aki bele sem lát, az, hogy lízingeljen egy kamiont. Apropó ismerek olyant, akinek állnak a kamionjai és nem csak a vírus miatt. Drága a munkaerő belföldre is (munkaerőhiány), nagy a verseny, gondolom ott folyamatosan mennie kell a kamionnak, ahhoz, hogy termeljen. Ennyit erről. Még annyi, hogy a világon azért van még 1-2 hely ahol talán el lehetne biflázni lazán az életet, pl. Csendes-óceáni-szigetek, Polinéz szigetvilág, Mikronézia, Karib-térség stb, de oda sem engednek be akárkit. Aki puszta seggel vág neki az életnek, az utazni sem nagyon tud, mert nincsen rá pénze. A lényege annak, amit írok, hogy elérhető célokat és vágyakat kell kitűznie az embernek maga elé. Összhangba kell hozni a valóságot a vágyakkal és a célokkal.
34/34 HaEv 

válasza:

Kedves Kérdező!
Mi a felmérés célja?
A külföld bárhol máshol viszont nem volt választási lehetőség!
A külföld jelentheti akár Szomáliát is, Ugandát, Irakot, Nigériát, Pakisztánt és egy csomó helyet a Földön, ahol a mai napig konfliktusok vannak, amik nem teszik biztonságossá és a hazai viszonyokhoz képest jobbá az ember sorsát.
A válasz megtalálásához mindig a jó kérdés fog elvezetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!