Szerintetek mit csináljak, hogy ne legyen ilyen? (többi lent)
Nem vagyok tökéletees, és tudom, hogy van amit nem csinálok jól, de azért szülőm elég durva dolgokkal szokott naponta leszidni.
Pl. id**óta gnóm, pi**a, ku**rva, ütődött hü**egyerek, azt szokta mondani hogy ne is nézzek rá, mert elhányja magát stb... és ez nagyon rosszul esik, mert úgy szeretnék jó kapcsolatot anyummal. De az is furcsa hogy úgy szid le engem, mintha ő tökéletes lenne, és mindent fhú de jól csinálna. Ma azt mondta hogy "de legalább egyre szebb leszel, (és valami ilyesmit) majd elku**ulsz, és ha gyereked lesz ne is gyere hozzám. (ezt totál nem értem miért mondta, hisz nem rakok ki a fenekemről képeket, nincs is pasim, és még nem is volt, suliban is jó eredményeim vannak, utcára is ha rövidnadrág van rajtam, mindig figyelek rá hogy nehogy túlságosan felhúzzam a gatyát). Az önbizalmam már totál elment..
Apum csak max. 2 hetente jár értem, de már kicsi koromban elhagyott minket.
Egyébként igen, én is úgy terveztem hogy minél hamarabb próbálok elköltözni, és igyekszem jól tanulni.. de semmi bíztatást nem kapok, most egy csomó új tanítónk lett, matekból azt kaptam, hogy hátha új lesz, akkor majd kapok 2-est... (pedig tavaly is tök jó lett a matekom)
Egyébként nem mindig ilyen, csak ha eléggé mérges lesz. Szóval azért tud kedves és törődő is lenni, csak ezek eléggé bántottak. Már bocsánatot is kért, és mondta hogy csak a düh miatt volt ilyen, és nem gondolta komolyan
Szóval elég ritkán fordul ilyen elő. Eredetileg szerintem jó anyum van, csak hát néha idegesség miatt el szalad a szája. Szóval nagyja időben kedves, jó anya.
Attól még nem volt bunkóság. Amit leírtál igaz. Nem viselkedhet veled így. A legtöbb kárt a lélekben ez a hullámzó bántalmazás-kedvesség tudja okozni. Ezzel láncol magához. Fogadd meg a tanácsainkat.
Remélem minél hamarabb el tudsz lelkileg szakadni tőle és reálisan tudod látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!