Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek mit csináljak,...

Szerintetek mit csináljak, hogy ne legyen ilyen? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nem vagyok tökéletees, és tudom, hogy van amit nem csinálok jól, de azért szülőm elég durva dolgokkal szokott naponta leszidni.

Pl. id**óta gnóm, pi**a, ku**rva, ütődött hü**egyerek, azt szokta mondani hogy ne is nézzek rá, mert elhányja magát stb... és ez nagyon rosszul esik, mert úgy szeretnék jó kapcsolatot anyummal. De az is furcsa hogy úgy szid le engem, mintha ő tökéletes lenne, és mindent fhú de jól csinálna. Ma azt mondta hogy "de legalább egyre szebb leszel, (és valami ilyesmit) majd elku**ulsz, és ha gyereked lesz ne is gyere hozzám. (ezt totál nem értem miért mondta, hisz nem rakok ki a fenekemről képeket, nincs is pasim, és még nem is volt, suliban is jó eredményeim vannak, utcára is ha rövidnadrág van rajtam, mindig figyelek rá hogy nehogy túlságosan felhúzzam a gatyát). Az önbizalmam már totál elment..

2020. szept. 1. 14:10
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Az anyád egy rosszindulatú idióta. Ne foglalkozz vele. Tanulj és dolgozz azért hogy mielőbb elköltözhess tőle.
2020. szept. 1. 14:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ő egy rossz ember, te meg hiába erőlködsz, hogy átváltozzon jó lélekké, mert nem fog. Ezt a könyvet olvasd el, segíteni fog: Susan Forward: Mérgező szülők.
2020. szept. 1. 14:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Minden bántamás ellenére hidd el, értékes ember vagy.

A rossz embereket kerüld el, a jókkal igyekezz jóban lenni. Legyen a másikhoz egy kedves szavad, és viszonozni fogják.

2020. szept. 1. 14:35
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj, dolgozz, és amikor gazdag leszel akkor ő fog neked könyörögni, hogy békülj ki vele
2020. szept. 1. 14:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szokott ilyeneket mondani anyám, szóval megértelek. :(

Sok mindent sajnos nem tudsz tenni. Miért nem ülsz le vele beszélni, hogy ez rosszul esik neked, és akkor legalább mondja el, hogy mit tettél ellene, hogy ezt tesz?

2020. szept. 1. 14:43
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
*teszi
2020. szept. 1. 14:43
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az előzőkkel.

Annyit tennék hozzá hogy ne várd hogy mikor lesz jó kapcsolatotok vagy mikor változik meg, mert el fogsz akadni az életedben. Szakadj el tőle, és lépj túl a dolgokon.

2020. szept. 1. 14:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Más rokonod nincs esetleg, akivel normális kapcsolatod lehetne? Apa? Nagyszülők? Nagytesó? Ha más nem, egy tanár, vagy egy osztálytársad anyukája-apukája? Fontos lenne, hogy valakitől jó szót is hallj.
2020. szept. 1. 15:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Mikor ilyeneket mond neked, válaszold azt, hogy "volt kitől örökölnöm"

Fel tudnám akasztani az ilyen "anyákat"

2020. szept. 1. 17:39
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, és az édesapád tud erről az állapotról?
2020. szept. 1. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!