13-18 évesek! Mennyire szólnak bele a szüleitek abba, hogy milyen ruhákat/kiegészítőket vesztek?
Én kisvárosban lakok, nem nagyon van lehetőségem egyedül vásárolni. Ahol tudnék, az is messze van, és csak kevés, nem túl jó minőségű üzlet van. Egy órányira van a legközelebbi pláza, busszal vagy vonattal el tudnék menni, de egyedül semmiképp nem mennék, barátokkal nehéz összeegyeztetni. Így marad az, hogy anyukámmal megyek kocsival. Ilyenkor egyedül elenged a plázán belül természetesen, amég magának vásárol, de nagyrészt velem van. Ő is választ nekem ruhákat, ha tetszik, akkor felpróbálom őket, ha nem, akkor megmondom, meg ugye magamnak is választok. De néha van olyan, hogy nem merem megmondani, hogy tetszik egy-két ruha. Ezek általában “felnőttesebb” darabok. (Ne értsetek félre, nem durván, csak kicsit rövidebb szoknya, vagy nagyobb kivágás - de nem annyira!!!)
Nálatok hogy van ez? Ha valaki bevásárlóközpont/bevásárlóutca közelében lakik, azt gondolom elengedik egyedül. Kisvárosiak, nálatok hogy van ez? (Nagyvárosban élők válaszát is várom)
16/L
#34 Látom, nagyon okos vagy és a kérdésem alapján tökéletesen ismersz is. Nem baj, hogy én azt kérdeztem 13-18 évesektől, hogy nekik mennyire szólnak bele a szüleik az öltözködésbe? Sokan nem a kérdésre válaszoltak, de te még bunkó stílusban is. De egy ilyen köcsögnek nem hiszem, hogy akármilyen férje is van, és biztos nem mennek rád az S-es ruhák. 😂😂😂
#35 Tudom, de azért köszi. 😁 A 37-es válasznál teljesen igazad van.
Ilyen idős koromban nekem soha nem szóltak bele a szüleim, hogy milyen ruhát vettem fel, de ehhez hozzátartozik az is, hogy én tök átlagosan öltözködtem, majdnem mindig hosszú farmer + póló volt rajtam.
34/N
Én úgy a nevelt fiamnak, mint a nevelt lányomnak az ízlésébe nem szólok bele, nem kérdőjelezem meg (azaz igen: egy-két konkrét ruhadarabnál bedobom a "biztos???" kérdést. Ekkor ők gondolkoznak, és ha biztos, akkor biztos. Hordják csak. :) ) a döntésüket.
A poén az, hogy a lány inkább tőlem kérdi, hogy jól áll -e rajta a cucc, mint az anyjától..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!