13-18 évesek! Mennyire szólnak bele a szüleitek abba, hogy milyen ruhákat/kiegészítőket vesztek?
Én kisvárosban lakok, nem nagyon van lehetőségem egyedül vásárolni. Ahol tudnék, az is messze van, és csak kevés, nem túl jó minőségű üzlet van. Egy órányira van a legközelebbi pláza, busszal vagy vonattal el tudnék menni, de egyedül semmiképp nem mennék, barátokkal nehéz összeegyeztetni. Így marad az, hogy anyukámmal megyek kocsival. Ilyenkor egyedül elenged a plázán belül természetesen, amég magának vásárol, de nagyrészt velem van. Ő is választ nekem ruhákat, ha tetszik, akkor felpróbálom őket, ha nem, akkor megmondom, meg ugye magamnak is választok. De néha van olyan, hogy nem merem megmondani, hogy tetszik egy-két ruha. Ezek általában “felnőttesebb” darabok. (Ne értsetek félre, nem durván, csak kicsit rövidebb szoknya, vagy nagyobb kivágás - de nem annyira!!!)
Nálatok hogy van ez? Ha valaki bevásárlóközpont/bevásárlóutca közelében lakik, azt gondolom elengedik egyedül. Kisvárosiak, nálatok hogy van ez? (Nagyvárosban élők válaszát is várom)
16/L
Beleszólnak, gyakorlatilag ők fizetnek és nem minden tetszik nekik és akkor azt nem vesszük meg.
16/F
Nekem egyáltalán nem szólnak bele, pedig fiatalabb vagyok nálad. Persze, ö veszi a cuccokat, meg van amikor egyedül megyek barátokkal, a pláza max 15-20 perc tölünk(nagyváros)
Általában hoz nekem a rövidebb cuccokat, vagy a kivágottakat, tudja mi illik bele a stílusomba és mi nem. Miért szólnának bele? Mellesleg 16 éves vagy, azt veszel fel ami neked tetszik és szeretnéd felvenni.
Nekem sajnos nagyon szigorúak a szüleim. Multkor is kinéztem egy tök jó miniszoknyát egy vagány toppal de apu nem akarta megvenni.
16/F
#3 Nálam ennyire nem szigorúak, amit szeretnék, azt megvehetem, csak néha olyan dolgokat nem “merek” megmutatni, hogy “na ezt tetszik”, amik az ő stílusukba nem férnek bele.
#4 Jó neked, hogy ennyire lazák a szüleid. Az enyémek nem ennyire azok.
#5 Nem is értem, miért...😂😂
Nem nagyon szólnak bele , persze el mondják a véleményüket .
Én eléggé szabad vagyok mondjuk a hajszínem miatt is mivel halvány pink jelenleg . 14 éves korom óta eléggé “extrém” színekre van festve . Eredetileg rettentően világos szürke majdnem fehér a hajam amit én nagyon utáltam mindig emiatt is van festve
"Eredetileg rettentően világos szürke majdnem fehér a hajam amit én nagyon utáltam mindig emiatt is van festve"
neeeeeeee nekem olyan kell :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!